1TEAM.NL

Teambuilding
Theater

En team Samenwerken

Home

Spring Cultuurproducties improvisatietheaterSpring Cultuurproducties
Spring Cultuurproducties
Schiedam (ZH)
T  010 4717015
M 06 371 66 223

e-mail annette@springcultuur.nl

website www.springcultuur.nl


Traingen en workshops - Kies uit ons vaste aanbod of maatwerk.

Presentatievaardigheden Met behulp van theatertechnieken leren we u presenteren. Mensen die er van overtuigd zijn dat zij echt niet geschikt zijn om voor een groep te staan, stappen over hun angst heen in deze praktische training. Naast een groepstraining verzorgen we ook individuele coaching in presentatievaardigheden.

Teambuilding Samenwerken en elkaars verborgen talenten ontdekken staan centraal in deze workshop. Uw mensen ervaren hoe ze normaliter samenwerken en ontdekken hoe ze anders kunnen samenwerken. Onderdeel is nabespreken van de opdrachten. De workshop vindt plaats op uw eigen locatie of, in overleg, op een geschikte externe locatie.

Teamuitje U kunt kiezen uit verschillende workshops.

Workshop improvisatietheater. We oefenen met uw mensen enkele algemene theatertechnieken. Hierna geven we korte improvisatieopdrachten en en ontstaan hilarische scnes. De workshop vindt plaats op uw eigen locatie of, in overleg, op een geschikte externe locatie. Duur: 2 uur.

Workshop 'Maak je eigen toneelstuk'. Van een bekend toneelstuk (b.v. Op Hoop van Zegen) of een bekende film (b.v. Titanic) maken we met uw mensen in groepjes een korte hilarische versie die aan het eind wordt opgevoerd. De workshop vindt plaats op uw eigen locatie of, in overleg, op een geschikte externe locatie. Duur: 3 uur.

Meer weten? Neemt u gerust contact op.

 

1Team®    Home - Avontuurlijk - Creatief - Culinair - Ludiek - Outdoor - Persoonlijke Groei - Spel - Survival - Theater - Training - Workshop