1TEAM.NL

Teambuilding
Spel

Eťn team Samenwerken

Home

BrandweerSurvival - emmerraceBrandweerSurvival - autobrand
BrandweerSurvival
Locatie: diverse kazernes
tel. 0880-911 028
e-mail sales20@brandweersurvival.nl
website www.BrandweerSurvival.nl

Door Samenwerking is de brand geblust – Teambuilding in een realistische omgeving!

Een brandweerman valt een brand aan in teamverband, hij doet dit nooit alleen. Dat is namelijk levensgevaarlijk. Samen moet je de klus klaren. Een slang oprollen – om iets simpels te noemen – lukt je niet alleen, dat doe je met zijn tweeŽn.
Bij BrandweerSurvival leer je je collega’s in een andere omgeving kennen. Daardoor ontstaat teamspirit, in andere woorden: het ‘wij-gevoel’ in uw organisatie neemt toe.
In de praktijk gebeurt het, daar leer je het snelst, dus bij ons geen suffig vergaderlokaal! We gaan samen een brand blussen. Er is ​ťťn doel, ​ťťn opdracht: alle neuzen ť​ťn kant op, dat is het resultaat!

Ga het meemaken: jij en je collega’s vormen een team ‘de uitrukploeg’. Iedereen heeft bepaalde taken: koppelen van een brandslang, opbouwen van waterdruk en verkennen natuurlijk. Dan meteen erop af, de vlammenzee bedwingen: geen gepraat maar actie! Doen, meemaken en beleven dat zijn de sleutelwoorden van de dag.

Als iedereen zo intensief bezig is, ontstaan vanzelf de momenten van teambuilding. Achteraf evalueren we hoe het ging. We vertellen ook waarom de brandweer zo werkt.

Onze TOP 5

De top 5 teambuilding elementen:
       ē  Actie: het alarm gaat, snel instappen voor een heuse uitruk
       ē  Samen: actief bezig zijn met je collega`s, stukje competitie voor teamspirit
       ē  Verbinding: door respect, want je ontdekt verborgen talenten bij collega’s
       ē  Leerzaam: leer inzien waarom jouw team zo functioneert, leer je kwaliteiten
       ē  Teambuilding : samenwerken tijdens het blussen is noodzakelijk

Locatie: diverse kazernes door Nederland

Brandjes blussen doen we door heel Nederland. Bel ons op, dan weet u meteen waar de kazernes staan. Ons alarmnummer is: 0880-911 020

Arrangementen

Nieuwsgierig geworden? Vraag een programma aan en we kunnen op maat een avontuurlijk bedrijfsuitje voor u samenstellen. Wilt u een serieuze teambuilding met bijvoorbeeld een trainer of psycholoog erbij dan is dat ook mogelijk (en alle tussen vormen). Informeer ernaar.

Meer informatie

Bel ons op en hoor de mogelijkheden voor uw teamuitje. Of surf naar onze website, bekijk foto’s, video en andere informatie. U bent welkom in onze kazerne!

 

 

AbOriginal TeamEventsAbOriginal TeamEvents
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar (ZH)
tel. 070 - 362 69 84
e-mail info@aboriginal-te.nl
website www.aboriginal-te.nl
Aussie Games

Ga de uitdaging aan in deze Australisch getinte games. Kies uit een viertal uitdagende games en ‘get the feel Down Under!’
Tip: Surf naar de site voor een video, foto’s en beschrijvingen.

Aussie Bush Hunt
Wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke bosspel. Want wie jaagt er nou op wie!
Met geladen camera’s op jacht naar kangoeroes, koala’s en… elkaar. Op bamboe palen vind je raadselachtige aanwijzingen. Soms vang je tussen de bomen een glimp op van een wild beschilderde schim. Kijk uit bij de swamp, want een salty lust wel een bite.
Doorspekt met hersenkrakers en ludieke opdrachten is dit strategische spel boeiend voor iedereen. Een game waar je lichtelijk paranoia van wordt.

Outback Challenge
Neergestort in de outback van AustraliŽ. Op weg naar de bewoonde wereld staan de teams wat pittige Down Under uitdagingen te wachten. Steek de crocriver over, maak een noodsignaal, haal water, jaag met boemerangs, maak vuur, vang vissen en omzeil in het donker de mijnschachten… alleen als team overwin je de outback!

Urban Walkabout
5 zintuigen, 5 elementen, 5 vraagstukken, 5 fotocomposities, 5 items … haalt jouw team de 5?
Op ontdekkingstocht in de stad. Leg met de camera de 5 belevenissen van de 5 zintuigen vast. Lef heb je nodig om op straat en in winkels te bietsen en figuranten te ronselen. Scoor extra punten met de Ozzie kennisvragen.
Bij deze uitdagende citygame worden ieders kwaliteiten beproefd. Een combinatie van dolle pret, competitie, onderhandelen en creativiteit. Een ludiek stadsspel waarvan je zeker fanatiek wordt.

Boomerang Games
Je gooit … hij draait … en draait ... je rent … duikt … hebbes! Een wervelende clinic boemerang werpen, beleef deze oeroude jachttechniek. Eerst oefenen we met verschillende types boemerangs, dan volgt een zinderende wedstrijd, de Kangaroo Hunt.
De winnaars krijgen een huiskamerboemerang … de verliezers ook.

Combineer deze grensverleggende games met het ‘no worries’- gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Get the Aussie fever!

Dagje Oz?
Maak je eigen AustraliŽ belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. VariŽrend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Een originele stemmingmaker, ůůk voor gemÍleerde groepen.
Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in de ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

Regen, kou? Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 14 uur.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen.
Locaties: Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Urban Walkbout in iedere grotere stad.
VegetariŽrs, Halal en diŽten? Beide kookavonturen, Aussie buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.

 

 

Solextour
Bizon Events
Langevelderslag 36-38
2204 AH Noordwijk (ZH)
tel. 088 007 20 20
fax 088 - 007 20 50
e-mail info@bizon-events.nl
website www.bizon-events.nlBizon Events; beleef beleven, ervaar ervaren

Bizon Event is een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen.
Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere organisatiebureaus door onze creatieve en sportieve insteek. Bizon is al ruim 20 jaar (!) actief binnen Europa.

Programma’s
Programma’s met een sportief tintje lenen zich uitstekend bij uitstek voor samenwerkings- en teambuildingsmomenten. Samen communiceren, samen ‘knopen’ doorhakken, samen het schip zeilende houden, samen een locatie in de natuur opsporen etc. Logisch nadenken, samenwerking en inventiviteit zijn essentiŽle capaciteiten die elk team moet bezitten.

Bizon heeft in het brede pakket aan activiteiten diverse programma’s ontwikkeld speciaal voor trainingen en samenwerkingsprogramma’s.

Interactieve OutdoorGame Coo/Spa
Ga in teamverband op pad door de Ardennen gewapend met mobiele telefoon (voorzien van mobiel internet) en GPS. Onderweg komt u cases en uitdagende opdrachten tegen.
De stand is via het mobieltje real-time te volgen! Alleen logisch nadenken, samenwerking, inventiviteit en goede navigatie kan leiden tot de felbegeerde overwinning!

Expeditie van Livingstone
Tijdens deze ontdekkingsreis stuit men op verschillende mysteries. Wanneer het team deze weet te ontcijferen, achterhaalt u de vindplaatsen, die u vanzelf weer leiden tot de erfenis van Livingstone. Er zijn naast denk-, puzzel- en oriŽntatieopdrachten ook spectaculaire opdrachten in de sfeer van outdoor en adventure.

OutdoorManagementGame
Allereerst gaan de teams een eigen planning maken van de activiteiten. Vervolgens dient deze planning ten uitvoer te worden gebracht. In kleine teams gaan de deelnemers op pad. Is de vooraf gemaakte planning van activiteiten wel de juiste gebleken? Is de planning het meest efficiŽnt opgesteld? Levert de planning daadwerkelijk de meeste punten op? Met het volbrengen van de planning, en dus de diverse outdooractiviteiten, zijn punten te verdienen. Tegelijkertijd worden de teams (en individuen) beoordeeld op vooraf en in overleg samengestelde criteria.

Kijk voor meer mogelijkheden op onze website.

 

 

Drielandenpunt-labyrintDrielandenpunt-schieten
Labyrint Drielandenpunt
Viergrenzenweg 97
6291 BM Vaals
tel. + 31 (0)43 - 306 52 00
fax + 31 (0)43 - 306 59 45
e-mail info@drielandpunt.nl
website www.drielandenpunt.comU bent van harte welkom op het hoogste punt van Nederland.

Verras uw gezelschap met een dagje Drielandenpunt...
Wij nodigen u uit om kennis te maken met een veelzijdig stukje uniek Nederland. Voor kleine grote groepen is er in het uiterste bourgondische zuiden veel te beleven. Ons team is gespecialiseerd in ongelooflijk veel spel en buitenevenementen zowel actief als ludiek. Deskundig en enthousiast gaan ze u voor in de strijd van het spel. Spectaculaire buiten en binnen programma’s worden een waar feest.

Een uitgelezen aanbod aan spectaculaire of juist ontspannende activiteiten voor groepen. Het liefst worden onze programma’s tailor made gemaakt, zodat ze naadloos passen op uw wensen en op de samenstelling van de groep. Een voorbespreking is dan wenselijk om alle in en outs van de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Voor groepen van 15 tot 500 personen kunnen wij een compleet programma verzorgen.
Voor een uitstapje met vrienden, collega’s, teamgenoten of familie.
Voor teambuilding, een gezellige feestavond met entertainment, vergadering, bruiloft, themafeesten of ludiek busvervoer hebben wij legio mogelijkheden.

 

 

kitebuggyenblokartenBeachclub Natural High
Natural High B.V.
Teamuitjes op het strand
Brouwersdam 22
3253 MH Ouddorp
Noordzeestrand Duinpad 16
tel: 0187 - 72 39 23
www.natural-high.nl
Actief teamuitje op het strand

Op zoek naar een leuk en sportief teamuitje in Zeeland of Zuid-Holland? Bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam kunnen we een uitdagend programma in elkaar zetten. Wij bieden een breed scala aan sportieve maar toegankelijke strand- en wateractiviteiten.

Een greep uit onze activiteiten:

Kitebuggyen
Blokarten
Kajakken
Powerkiten
Kitesurfen
Beachyoga
Suppen
Beachchallenge
Raften
Kajakken
Beachgolf

Het Noordzeestrand is een prachtig breed strand waar je helemaal los kunt gaan op de elementen van de natuur. Het strand, de zon, de zee en niet te vergeten de wind creŽren een omgeving die uitdaagt tot actie! Wij zullen er voor zorgen dat jullie opgeladen en voldaan weer naar huis toe gaan aan het einde van een fantastische dag…

Desgewenst maken we de dag compleet met een lunch, borrel of barbecue op het uitgestrekte terras van onze prachtige Beachclub. Je kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen!

Check onze website of neem contact op voor meer info!

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

1Team®    Home - Avontuurlijk - Creatief - Culinair - Ludiek - Outdoor - Persoonlijke Groei - Spel - Survival - Theater - Training - Workshop