1TEAM.NL

Teambuilding
Workshop

Eťn team Samenwerken

Home

The Paint ExperienceThe Paint Experience
The Paint Experience
Fonteinkruid 6C
3931 WX Woudenberg
Tel: 06-40592100

info@thepaintexperience.com
www.thepaintexperience.comThe Paint Experience is hťt bedrijf die u zoekt wanneer u op zoek bent naar een creatieve, moderne schilderworkshop. U kunt bijvoorbeeld schilderen op grote en kleine doeken, maar ook op objecten zoals een koe van papier-machť of kunststof. The Paint Experience is constant op zoek naar de nieuwste trends. Neem bijvoorbeeld de workshop Markers & Spray. Bij deze workshop gaat u aan de slag met de nieuwste producten in de markt. Creeer uw eigen creatieve wereld met deze stoere materialen. U werkt met fantastische producten zoals graffiti sprays en acrylverfstiften. Ons aanbod is uiteraard vele malen groter dan hierboven genoemd.
Neem daarom vrijblijvend een kijkje op onze website www.thepaintexperience.com. Allemaal leuke workshops voor uw bedrijfsuitje, als onderbreking van een vergadering of als teambuilding activiteit!

The Paint Experience werkt al meer dan 10 jaar met professionele docenten die naast workshopbegeleider ook actief zijn in de kunstbranche. Jong, oud, beginner of gevorderd? Het maakt niet uit! Voor iedere doelgroep is de juiste begeleiding aanwezig.
The Paint Experience beschikt over een breed palet van kwaliteitsmaterialen. Zo werken wij met Amsterdam Acrylverf en kwalitatief uitstekende schildersmaterialen. U kunt de workshop apart boeken, maar ook als onderdeel van een geheel verzorgde dag.
Wij adviseren u graag!

De locatie waar de workshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop. The Paint Experience heeft volop ideeŽn en contacten om voor u een ideale locatie te verzorgen.

Kijk snel voor meer informatie op onze website. Wij maken ķw dag tot een succes!


 

 

AbOriginal TeamEventsAbOriginal TeamEvents
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar (ZH)
tel. 070 - 362 69 84
e-mail info@aboriginal-te.nl
website www.aboriginal-te.nl
Go Indoor Down Under!

Ga mee Down Under en proef de outback en de cultuur van de Aboriginals. Maak je eigen AustraliŽ belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Ga de uitdaging aan en overwin als team de outback. Altijd al krokodil en kangoeroewillen proeven? Sluit af met een verrassende Aussie Diner. Prikkel je zinnen met een stroom van belevingen waarbij de rode draad AustraliŽ is.

Een originele stemmingmaker, ůůk voor gemÍleerde groepen. VariŽrend van een ludiek vergaderbreak tot een unieke en verrassende dag. This is Down Under, mate!

Check de site voor een video, meer leuke foto’s, uitleg en activiteiten.

Outback Challenge
Neergestort in de outback van AustraliŽ. Op weg naar de bewoonde wereld staan er wat pittige Down Under uitdagingen te wachten. Steek de crocriver over, maak een noodsignaal, haal water, jaag met boemerangs, maak vuur, vang vissen en omzeil in het donker de mijnschachten.
Uitdagende game met een hoge fun-factor, een combinatie van competitie, teamwork, strategie en creatief problemen oplossen. Alleen met teamwork overwin je de outback!

Doe de Didgeridoo
Ontdek de mystieke en pulserende klank van de Didgeridoo, het traditionele 1Ĺ meter lange blaasinstrument van de Aboriginals van AustraliŽ.
Aboriginals vertellen met hun muziek verhalen over het land. Leer hun begrippen kennen en zelf spelen. Een hands-on-demo waarbij je beurtelings van de ene verbazing in het andere lachsalvo rolt.
Afgesloten wordt met een Bush Story. Begrijp nu het verhaal dat met de didgeridoo verteld wordt.

AboArt ActionPainting
De Aboriginals van AustraliŽ hebben een symbolisch schrift. Op artistieke wijze geven zij speciale gebeurtenissen weer. Feitelijk is het gewoon een verhaal schrijven. Zo is iedereen een kunstenaar. Herontdek deze schrijfkunst die teruggaat naar de eerste mens.
Verwoord als team je eigen verhaal met de kunstzinnige symbolen van de Aboriginals en creŽer je eigen symboliek. Binnen een uur worden in kleine teams een aantal 2 meter lange grasdoeken beschilderd. Enthousiaste quote: “dit is geen schilderen, dit is gewoon hartstikke leuk!"

Get the Aussie fever!

Regen, kou? Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk
voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 14 uur.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen.
Locaties: Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie.
VegetariŽrs, Halal en diŽten? Beide kookavonturen, Aussie buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.


 

 

Resultaat teambuildingTeambuilding
Art-in-tact schilderworkshops
Lierderholthuis (O)
e-mail info@art-in-tact.nl
website www.art-in-tact.nl


Allemaal een kwast in de hand en allemaal een schort voor!!! We zijn allemaal even weer gelijk aan elkaar. Hebben dezelfde kennis en vaardigheden ten aanzien van het schilderen met acrylverf.
En dan heeft die man van Art-in-tact een opdracht voor je team.
Zo van: schilder voor een vijf-luik of een mozaÔek en ik wil dat............

Zo gaande het proces leer je op een ontspannen en leuke manier je collega’s op een andere manier kennen.

Zo van “goh… nooit geweten dat jij ook in een muziekband speelt” of  “ nooit geweten dat jij…… zullen we eens samen”?

Aan het einde van de sessie is er altijd een blijvende herinnering aan de bijeenkomst.
Dit gezamenlijk gemaakte schilderij verdient een prominente plaats in de bedrijfsruimte.

De workshop kan op locatie verzorgd worden. We komen graag naar u toe, maar het is ook mogelijk groepen tot ongeveer 25 deelnemers te ontvangen in ons atelier. Dat ligt in het buitengebied van Zwolle.

Arrangementen met eten en drinken zijn af te spreken!

 

 

Drum 4 Fun - Djembe workshopDrum 4 Fun
Drum 4 Fun
Kantoor       0229-75 89 39
Jan Snijder  06 4008 79 12

Info@drum4fun.nl

www.drum4fun.nlDrum 4 Fun - Muziek & Dans workshops en optredens

Djembe workshop
Een Djembe workshop van Drum 4 Fun is een complete ervaring. Wij richten de ruimte waar uw workshop plaatsvindt in tot een Afrikaanse oase. Met ons is samen drummen meer dan trommelen alleen, het geeft enorm veel energie. Wij gebruikt deze energie op een leuke manier. Wij heten niet voor niks Drum 4 Fun. Fun staat bij ons bovenaan, we komen om u te entertainen.

Live optreden Afrikaanse percussie
Drum ritmes staan bekend om hun opzwepende karakter, vooral als er live gespeeld wordt. Wij bieden een breed scala van mogelijkheden; van een klassiek ballofoon concert tot een spetterend podium optreden.

Arrangementen
Wij bieden meer dan 25 verschillende arrangementen.
Catering, boottocht, BBQ, Karten, Cocktails shaken, Fietstochten...

Afrikaans thema feest
Met zorg zetten wij graag een knalfeest voor u neer, waarbij wij aan alles denken...
_ Een Afrikaanse oase, met mooie decoratie en licht show.
_ Catering, 3 gangen buffet.
_ Interactieve djembe workshop.
_ Spetterende life show, Afrikaanse Percussie
_ Goeie muziek, DJ

Wie zijn wij...
Drum 4 Fun geeft al 12 jaar met veel succes Djembe workshops, optredens en thema feesten. Wij beschikken over genoeg eigen instrumenten, muzikanten en decor, voor groepen van 7 tot 700.
De kracht van ons internationale team zit hem onze passie voor de muziek.

                                                                       Een Afrikaanse Djembe workshop voor teambuilding & fun
                                                                                 brengt vrienden, familie en collega’s bij elkaar
                                                                            op een leuke, muzikale, actieve en informele manier.


Kijk op onze website voor meer informatie, video’s en referenties.

 

 

SandworksWorkshop samenwerken
Sandworks
Nieuwegein (U)
Tel: 030 - 605 14 60
e-mail info@sandworks.nl
website www.sandworks.nl
Workshop zandsculpturen in de vrije natuur

Dit is een heerlijke buitenactiviteit met verrassende resultaten. Een zandkasteel hebben we allemaal wel eens gebouwd, maar hoe ver kun je gaan? Met de juiste technieken kan iedereen een zandbeeld maken dat tot de verbeelding spreekt. Bent u creatief of ondernemend? Dan moet u dit zeker eens proberen.

Tijdens de workshop wordt u begeleid door ťťn of meerdere ervaren carvers. Deze geven tips bij het maken van de zandheuvel en bij het carven van het beeld.

Workshoplocatie is het Lekstrand bij Vianen, vlakbij de A2.
Programmaduur is 2,5 uur.

 

 

Valise-workshopValise-schilderen
Valise atelier & natuur
De Hees 23
5975 NL Sevenum (L)
tel. 06 - 12 69 79 35
e-mail info@valise.nl
website www.valise.nl
Valise heeft speciale groepsarrangementen voor families, bedrijven en instellingen en hun werknemers. De elementen tekenen, schilderen en vegetatief vormgeven zijn onderdeel van de groepsarrangementen. Wij maken met u een programma op maat en toegespitst op de interesses van de groep.
Wij kunnen, in ons atelier, ongeveer 20 mensen ontvangen en workshops aanbieden.
Indien de groep groter dan 20 personen is, zal de groep worden gesplitst. Een natuurwandeling of excursie zal dan een deel van het arrangement zijn.

Het doel van het groepsarangement kan verschillende karakters hebben:

Ontpanning
Voorop staat het onderling contact en op een gezellige manier werken in een sfeervolle ambiance. Ieder werkt individueel aan een werkstuk of object.

Samenwerking
Op een andere manier omgaan met elkaar, bijvoorbeeld samen een werkstuk maken. Dit kan een schilderij of vegetatief object zijn voor kantoor, kantine of thuis.

 

1Team®    Home - Avontuurlijk - Creatief - Culinair - Ludiek - Outdoor - Persoonlijke Groei - Spel - Survival - Theater - Training - Workshop