1TEAM.NL

Teambuilding
Op locatie

Eťn team Samenwerken

Home

AbOriginal TeamEventsAbOriginal TeamEvents
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
tel. 070-3626984
e-mail info@aboriginal-te.nl
website www.aboriginal-te.nl
AbOriginal TeamEvents: Go Down Under

Ga mee
Down Under en proef de outback en de cultuur van de Aboriginals. Maak je eigen AustraliŽ belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Jaag in het bos met geladen camera’s op kangoeroes, koala’s en … elkaar. Zoek in de stad naar de 5 belevenissen van de 5 zintuigen. Ga de uitdaging aan en overwin als team de outback. Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Gooi en vang die boemerang. Kook een wildernismaaltijd op knapperende houtvuren of een pioniersmaal in stoere zwarte kookpotten. Misschien staat een van de dieren die jij vandaag in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu… Kijk uit voor slangen en opdringerige kangoeroes bij de bruisende Party Down Under.

Combineer deze grensverleggende dag met het ‘no worries’- gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Prikkel je zinnen met een stroom van belevingen waarbij de rode draad AustraliŽ is. Get the Aussie fever!

Een originele stemmingmaker, ůůk voor gemÍleerde groepen. VariŽrend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in de ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

Get the Aussie fever! Check onze site voor leuke foto’s, beschrijving en video.

Regen, kou?
Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 14 uur.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen.
Locaties: Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Urban Walkbout in iedere grotere stad.
VegetariŽrs, Halal en diŽten? Beide kookavonturen, Aussie buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.

 

 

Isabelle SchuurmanTAI CHI IN BEDRIJF
TAI CHI IN BEDRIJF
tel. 020 66 581 33

info@taichi-inbedrijf.nl

www.taichi-inbedrijf.nl

                                        
                                                                 BEDRIJFSUITJE

WORKSHOPS TAI CHI IN BEDRIJF

KARATE VOOR SLAKKEN

TAI CHI EN DE KUNST VAN COMMUNICEREN

ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE. Tai Chi is een soort Karate voor slakken. Lekker lachen met je collega's en inspirerende oefeningen om je collega's een beetje te leren hanteren. Dit levert vaak hilarische situaties inzichten die direct toepasbaar zijn in het wild. Op het werk en het is zelfs toepasbaar als een soort relatietherapie.
Bel gerust als je zin hebt in een inspirerend bedrijfsuitje.

TAI CHI IN BEDRIJF verzorgt met veel humor Tai Chi Workshops als bedrijfsuitje of als energizer bij evenementen of slopende vergaderingen. Eens iets heel anders doen met je collega's. We doen leuke Tai Chi oefeningen op basis van de principes van deze oude Chinese vechtkunst. Het gaat daarbij om de kunst van communicatie. De Workshops worden met veel enthousiasme verzorgd. Tai Chi in Bedrijf is landelijk werkzaam. De Workshops kunnen overal plaatsvinden, binnen en buiten.

WAT IS TAI CHI? Tai Chi, is een oude Chinese vechtkunst. De oefeningen zijn gericht op het behouden van harmonie in de communicatie. Het is een kunst om te communiceren door de energie van de ander te gebruiken en dan terug te komen met iets leuks van jezelf. Dit levert vaak hilarische situaties inzichten die direct toepasbaar zijn in hde praktijk op het werk en het kan zelfs een onverwachte uitwerking hebben op je partner, vrienden en familieleden.

ANDERE ACTIVITEITEN VAN TAI CHI IN BEDRIJF:
Tai Chi in Bedrijf verzorgt behalve Tai Chi Workshops ook lezingen. De lezing kan qua thema's worden aangepast aan de groep. Bijvoorbeeld: 'Tai Chi -principes en leiderschap' voor managers. Tai Chi in Bedrijf verzorgt ook onderdelen van Assessments.
Isabelle Schuurman is daarnaast werkzaam als coach op basis van zelfonderzoek en tai chi principes.

OVER DE DOCENT:
Isabelle Schuurman is een enthousiaste, deskundige en zeer ervaren docent voor kleine en grote groepen. Zij heeft voorheen gewerkt als opleider/trainer. Zij is ook werkzaam als coach voor particulieren waarbij zij onder meer gebruik maakt van Tai Chi principes.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
– groepsgrootte 10-200 personen of in overleg
– Tarief van 25 tot 7 euro pp, offerte op maat
– overal in het land, binnen of buiten
– duur van de workshop is ongeveer een uur of in overleg

MEER INFORMATIE:
Zin in een bruisend en inspirerend bedrijfsuitje? Bel gerust of stuur een mailtje. Een optie in de agenda en offerte op maat kan altijd.
Voor meer informatie tel. 020 66 581 33

info@taichi-inbedrijf.nl  www.taichi-inbedrijf.nl  like us on facebook Tai Chi in Bedrijf
 

 

 

Filmteambuilding Film makenFilmteambuilding Lipdub maken
Filmteambuilding

Tel. +31 (0)6 21 13 25 05

info@filmteambuilding.nl

www.filmteambuilding.nl
Filmteambuilding is de unieke motivatiebeleving dat plezier, entertainment, humor en het bouwen aan een perfect op elkaar afgestemd team combineert!

Daarnaast kan je als filmcrew ook functioneel produceren. Zo is het mogelijk om belangrijke boodschappen die voor de organisatie van belang zijn op ludieke wijze in jouw hilarische film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining kan verweven.

Dit bedrijfsuitje is ontwikkeld door professionals in de televisie, film en evenementen industrie.
Vanuit deze expertise is het concept Filmteambuilding geboren.

Jouw uitje vol plezier & teambuilding

Maak bijvoorbeeld samen een film zoals The Spy Who Loved Me, The Hangover, New Kids, Een Superhelden film of een eigen Hollywoodwaardig script. De basis van Filmteambuilding is dat je in teamverband aan de slag gaat met de disciplines uit de filmbranche. Denk hierbij aan de bediening van een professionele camera, geluid, licht en het script. Daarnaast komen de functies als regisseur, opnameleider, visagie, setdressing, filmklapper, runner, acteurs en actrices aan bod. Afhankelijk van de groepsgrootte verdelen we deze in een aantal filmcrews. Iedere groep krijgt een begeleider met kennis van het Film & televisie vak.

Om de kwaliteit van Filmteambuilding nog meer kracht bij te zetten zal er naast de begeleiders ook een professionele producent aanwezig zijn die de groepen instrueert en inspireert.

Conform het script transformeren de deelnemers met hulp van props, rekwisieten en kostuums in de gewenste personages, zoals bijvoorbeeld een filmcrew-outfit, extravagante kleding, pruiken, zonnebrillen en aparte hoeden. De groepen worden geŽnthousiasmeerd door publieksopwarmers(collega's) om tot het uiterste te gaan en hun gedeelte van de film tot een Oscarwaardig filmisch kunstwerk te brengen. Je kunt spreken van een hilarische happening!

Als de film is bijna af is zal de regisseur roepen: It is a wrap!! Alle gedeeltes van de film zijn klaar om gemonteerd te worden door het team van Filmteambuilding. Zij gaan het geschoten materiaal monteren zodat het gepresenteerd kan worden tijdens jouw eigen oscar awards!

Video filmpje

Filmteambuilding laat jou optimaal de wereld van film beleven met veel plezier & hilariteit. Ook zal het team spirit gevoel hoog zijn omdat een film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining alleen tot stand kan komen door samenwerking binnen de crew.

Prijs: Vanaf € 39,- per persoon.


 

 

Geen Kunst Zandkastelen bouwenGeen Kunst Workshop schilderen
Geen Kunst Teambuilding Activiteiten

Tel. 06 - 44 24 40 57

website www.geenkunst.info

Geen Kunst verzorgt afwisselende teambuilding activiteiten, op Uw locatie of die van ons. Speelse workshops waarin u samen op een zinvolle manier aan de slag bent met het versterken van de teamgeest. En daarbij… leuk om te doen, dus ook heel geschikt als vrolijk teamuitje.

Enneagram Workshop
Uw collega’s beter leren kennen op een boeiende maar ongedwongen manier; vaak in combinatie met ťťn van onze andere workshops.

Zandkastelen Bouwen
Een verfrissende afsluiting van een dagje teambuilding: lekker actief en creatief teamwork.

Workshop Schilderen
Een leuke manier om met elkaar het groepsgevoel te verbeteren.

Bouwen met Bamboe
Samen bouwen aan ruimtelijke constructies, een originele workshop die een groot beroep doet op het samenwerkingsvermogen binnen het team.

Workshop MozaÔek
Letterlijk je steentje bijdragen aan een kleurrijk  groepsresultaat.

Beeldhouwen
Een creatieve workshop waarin u ontdek dat u ook zonder plannenmakerij mooie resultaten kunt boeken.

Workshop Boetseren
Boetseer een portret van elkaar, de manier om uw collega’s met andere ogen te gaan zien.

Welke workshop u ook kiest, u bent altijd gezamenlijk aan het werk met het verbeteren van de teamgeest. En u kunt er zeker van zijn dat u collega’s enthousiast zullen terugkijken op een leuke en leerzame dag.

Kijk snel op onze website en ontdek meer over onze
inspirerende teambuilding programma’s.

 

 

Voice Joy zangworkshopsTeambuilding zingen
Voice Joy
Tel. 06 - 23 41 93 41

e-mail info@voicejoy.nl

website www.voicejoy.nl
Workshop Circle Singing / Jazz improvisatie zang

Het doel van de workshop Circle Singing is d.m.v. stemmen muziek te maken. Het geeft een geweldig gevoel als je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken. Deze workshop zal je verbazen over de mogelijkheden van je stem en hoe je hiermee kan improviseren. Het is werkelijk veel makkelijker dan je denkt. Lekker zingen en gek doen zonder bladmuziek. Alle ideeŽn zitten immers al in je hoofd.

Circle Singing is in het kort: met elkaar improviseren en d.m.v. herhaling van ritme en melodie komen tot muziek. Het is een vrolijke workshop waarin we goed naar elkaar zullen luisteren.
Voeg daar een tikkeltje drama aan toe en je hebt een zeer gezellige middag/avond waarin je elkaar op een andere manier zal leren kennen.

De workshop kan op iedere locatie gegeven worden. Op uw locatie, maar ook in een gezellig restaurant waar je dan een ruimte huurt.

 

1Team®   Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland