1TEAM.NL

Teambuilding
Zuid-Holland

Eén team Samenwerken

Home

AbOriginal KookavontuurAbOriginal TeamEvents
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
tel. 070 - 362 69 84
e-mail info@aboriginal-te.nl
website www.aboriginal-te.nl

AbOriginal TeamEvents: Go Down Under

Australië spreekt tot de verbeelding. Proef de exotische Aboriginal cultuur tijdens uw teamdagen, evenement of vergaderbreak...

Ga met geladen camera’s op jacht naar kangoeroes, koala’s en...... elkaar.
Oefen de kunst van het loslaten op de didgeridoo. Zoek in de stad naar de 5. Verwoord als team op artistieke wijze je verhaal met het symbolische schrift. Kook een wildernismaaltijd op knapperende houtvuren of in stoere zwarte kookpotten. Misschien staan de dieren die jij vandaag  in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu...  Sluit af met een Australische feestavond.
Prikkel uw zinnen en wordt meegezogen in een stroom van belevingen waarbij de rode draad Australië is.

Een originele stemmingmaker, óók voor gemêleerde groepen. Een ongeëvenaarde manier van elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. No worries mate!

Ieder programma is flexibel in te passen conform uw wensen.  Variërend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag Down Under.

AbOriginal TeamEvents, méér dan leuk.
Samenwerken is voor de Aboriginals vanzelfsprekend. Daarom staat teamwork centraal bij dit dynamische evenement en zijn de hoofdingrediënten communicatie, creativiteit en een grote dosis plezier.

Groepsgrootte: 5 tot 130 personen.
Locaties:
12 schitterende locaties in de Randstad. Bepaalde onderdelen op iedere locatie.
Vergaderbreaks: op iedere locatie
Tijdsduur:
30 minuten tot 14 uur, of meerdaags
Prijsindicatie:
surf naar ons on-line prijsoverzicht. In een paar muisklikken een prijsindicatie van onze standaard arrangementen. Past het programma niet binnen uw tijdsbestek of budget?
Dan maken we het passend. No worries mate!

N.B.: Zowel bij het winterprogramma als bij het slecht weer scenario, blijven de hoofdlijnen van het programma gewaarborgd. Grotere groepen kunnen zelfs indoor, in een tropische kas op open vuren koken.

 

 

kitebuggyenblokartenBeachclub Natural High
Natural High B.V.
Teamuitjes op het strand
Brouwersdam 22
3253 MH Ouddorp
Noordzeestrand Duinpad 16
tel: 0187 - 72 39 23
www.natural-high.nl

Actief teamuitje op het strand

Op zoek naar een leuk en sportief teamuitje in Zeeland of Zuid-Holland? Bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam kunnen we een uitdagend programma in elkaar zetten. Wij bieden een breed scala aan sportieve maar toegankelijke strand- en wateractiviteiten.

Een greep uit onze activiteiten:

Kitebuggyen
Blokarten
Kajakken
Powerkiten
Kitesurfen
Beachyoga
Suppen
Beachchallenge
Raften
Kajakken
Beachgolf

Het Noordzeestrand is een prachtig breed strand waar je helemaal los kunt gaan op de elementen van de natuur. Het strand, de zon, de zee en niet te vergeten de wind creëren een omgeving die uitdaagt tot actie! Wij zullen er voor zorgen dat jullie opgeladen en voldaan weer naar huis toe gaan aan het einde van een fantastische dag…

Desgewenst maken we de dag compleet met een lunch, borrel of barbecue op het uitgestrekte terras van onze prachtige Beachclub. Je kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen!

Check onze website of neem contact op voor meer info!
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

BrandweerSurvival - emmerraceBrandweerSurvival - autobrand
BrandweerSurvival
Locatie: diverse kazernes
tel. 0880-911 028
e-mail sales20@brandweersurvival.nl
website www.BrandweerSurvival.nl

Brand samen geblust – Teambuilding in een realistische omgeving!

Een brandweerman valt een brand aan in teamverband, hij doet dit niet alleen. Dat is namelijk te gevaarlijk. Alles doe je samen, samen de klus klaren.
Een koppeling aansluiten – om iets simpels te noemen – dat doe je al door middel van samenwerking.

Bij BrandweerSurvival leer je je collega’s in een andere omgeving kennen. Daardoor ontstaat teamgeest, een ander woord is: het ‘wij-gevoel’. En deze neemt toe in uw organisatie.
In de praktijk leer je het snelst, dus bij ons geen suffig vergaderlokaal! We gaan samen er op uit, een brand blussen. Er is ​één doel, ​één focus: alle neuzen é​én kant op, dat is het resultaat!

Ga het beleven: jij en je collega’s vormen een team ‘de uitrukploeg’. Iedereen heeft een taak: koppelen van slangen, opbouwen van waterdruk en verkennen natuurlijk. Dan meteen erop af, de vlammenzee bedwingen: geen gepraat maar actie! Doen, meemaken en beleven dat zijn de kernwoorden van deze dag.

Als iedereen lekker intensief bezig is, ontstaan vanzelf teambuilding. Achteraf evalueren we hoe het ging. We vertellen ook hoe de brandweer werkt.

Onze TOP 5

De top 5 teambuilding elementen:
     •    Actie: de sirene gaat: instappen in de brandweerauto voor een uitruk
     •    Samen: actief bezig zijn met je collega`s, het ontstaan van teamspirit
     •    Verbinding: door respect, want je ontdekt verborgen talenten bij je collega’s
     •    Leerzaam: zie in waarom jouw team zo functioneert zoals het nu functioneert
     •    Teambuilding: samenwerken tijdens het blussen is noodzakelijk

Locatie: diverse kazernes door Nederland

Brandjes blussen kan door heel midden Nederland. Bel en vraag, dan weet u meteen waar de kazernes staan. Ons nummer is: 0880-911 020.

Arrangementen

Je bent nieuwsgierig geworden? Vraag een programma op en we kunnen op maat een teamuitje voor u samenstellen. Wilt u een serieuze teambuilding met bijvoorbeeld een trainer of coach erbij dan is dat ook mogelijk (en alle tussen vormen). Vraag ernaar.

Meer informatie

Bel ons op en hoor de mogelijkheden voor uw teamuitje. Of surf naar onze website, bekijk foto’s, video en andere informatie. U bent welkom in onze kazerne!
 

 

 

Chocolaterie de LelieBonbons maken
Chocolaterie de Lelie
Voorstraat 10
2611 JP Delft
tel. 015 - 212 03 63
fax 015 - 214 78 70
www.chocoladeworkshops.nl
Op zoek naar een leuk en smakelijk dagje of avondje uit?
Denk eens aan een chocolade workshop naar keuze bij Chocolaterie de Lelie! Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Wij maken er een themaworkshop van!

En wat dacht u van onze chocolade- en wijnproeverij?
Wij nemen u mee op een smakelijke ontdekkingsreis van wijn en chocolade.... Wilt u een dagje Delft doen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? De Lelie regelt voor u een workshop met lunch of diner eventueel in combinatie met een stadswandeling of een rondvaart.

De workshops van de Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze gasterij waar u onthaald wordt op koffie en thee met een ambachtelijk gemaakt bonbonnetje.

Tot ziens!

 

 

TeameventsBeachevents
C & F Sporting
Zuidplaspolderweg 4
2841 DD Moordrecht
tel. 0182 - 37 43 39
fax 0182 - 37 81 71
e-mail info@cenf.nl
website www.cenf.nlSporting action and business events

Zoekt u avontuur en ook veiligheid? Wilt u de uitdaging maar toch professionele begeleiding? Houdt u van afzien, maar ook van een comfortabel bed?
C & F SPORTING biedt u de oplossing op maat.

Of het nu gaat om een beloningsevent, een training, een sportdag, een motorisch event of wat voor programma dan ook, C & F SPORTING is niets te gek.

Daag C & F SPORTING uit er met uw wensen een spetterend event van te maken.
Zij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring, uitstekend geschoolde begeleiders en prima eigen locaties om uw wensen te realiseren.

 

1Team®   Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland