1TEAM.NL

Teambuilding
Zeeland

En team Samenwerken

Home

sportieve teambuilding Zeelandactieve teambuilding Zeeland
de Zeeuwse Gasten
Postbus 96
4328 ZH Burgh Haamstede
tel. 0111 - 45 00 45
fax 0111 - 45 00 55
e-mail info@dezeeuwsegasten.nl
website www.dezeeuwsegasten.nlDe Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.
De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Een greep uit onze activiteiten:
mountainbiken
steppen
teambuilding
boogschieten
city games
fun kajakken
vliegeren / powerkiten
teamsporten
en meer

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen. Op onze website kunt u veel informatie en prijzen.
Voor extra informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

 

 

DuikschipBootduiken
Duikschip Panda
Klaassen Wet-belldiving Holland
Postbus 20728
1001 NS Amsterdam
gsm 06 - 53 54 61 70
e-mail info@duikschip.nl
website
www.duikschip.nl


Bootduiken in Zeeland

De Panda biedt een unieke mogelijkheid om managers of medewerkers van een bedrijf grensverleggend en teambuildend bezig te laten zijn. Het duikopleidingsschip is nu zodanig uitgerust dat het mogelijk is om onervaren duikers, in een professionele beroepsduikers uitrusting, onder water werkzaamheden te laten verrichten.
De Kirby Morgan uitrusting wordt door beroepsduikers gebruikt voor het uitvoeren van werkzaamheden onder water zoals het monteren en lassen van stalen constructies.

Programma
Er worden teams gevormd van drie personen. Deze teams bestaan uit: een duiker, een teamlid dat die de "lifeline" (ophaalkoord, luchttoevoer en communicatielijn) bedient en een teamleider die vanaf het schip de duiker instructies geeft over de locatie van het werkstuk. Met het Kirby Morgan masker is het mogelijk om vanaf de bodem te communiceren met de mensen op het schip via een intercom. Vooraf wordt er door ervaren beroepsduikers uitleg gegeven over de uitrusting, de communicatie en de uit te voeren opdracht. Daarna is het de bedoeling dat het team de opdracht zelfstandig uitvoert. Uiteraard zijn er zowel onder als boven water duikinstructeurs aanwezig die alle handelingen volgen en die ingrijpen als er iets mis gaat. Er wordt minimaal ingegrepen of bijgestuurd en uiteindelijk zal de tijdsduur, het resultaat van de uitgevoerde opdracht en de beoordeling van de afzonderlijke teamleden de score van het team bepalen. De opdracht kan bijvoorbeeld bestaan uit het timmeren van een kistje onder water of het in elkaar sleutelen van een constructie. Deze activiteit is geschikt voor iedereen met een goede gezondheid.

Zeilen en vlottenbouwen
Ook zijn er diverse andere activiteiten te doen zoals vlottenbouwen en zeilen.

Meer info?
Wilt u brainstormen over uw doelstellingen en de mogelijkheden van een teambuildings arrangement op maat, neem dan contact met ons op.

 

 

kitebuggyenblokartenBeachclub Natural High
Natural High B.V.
Teamuitjes op het strand
Brouwersdam 22
3253 MH Ouddorp
Noordzeestrand Duinpad 16
tel: 0187 - 72 39 23
www.natural-high.nl

Actief teamuitje op het strand

Op zoek naar een leuk en sportief teamuitje in Zeeland of Zuid-Holland? Bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam kunnen we een uitdagend programma in elkaar zetten. Wij bieden een breed scala aan sportieve maar toegankelijke strand- en wateractiviteiten.

Een greep uit onze activiteiten:

Kitebuggyen
Blokarten
Kajakken
Powerkiten
Kitesurfen
Beachyoga
Suppen
Beachchallenge
Raften
Kajakken
Beachgolf

Het Noordzeestrand is een prachtig breed strand waar je helemaal los kunt gaan op de elementen van de natuur. Het strand, de zon, de zee en niet te vergeten de wind creren een omgeving die uitdaagt tot actie! Wij zullen er voor zorgen dat jullie opgeladen en voldaan weer naar huis toe gaan aan het einde van een fantastische dag…

Desgewenst maken we de dag compleet met een lunch, borrel of barbecue op het uitgestrekte terras van onze prachtige Beachclub. Je kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen!

Check onze website of neem contact op voor meer info!

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

1Team®    Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland