1TEAM.NL

Teambuilding
Noord-Brabant

Eén team Samenwerken

Home

PersoneelsuitjePercussieworkshop
Gerard Brohm
Braziliaanse percussieworkshops
Den Bosch en op locatie
tel. 06 47660050
e-mail g.brohm@planet.nl
website www.gerardbrohm.nlPercussieworkshop met alles erop en eraan

Slagwerk is razend populair! Geen wonder, ritme geeft energie en daar krijg je meteen goeie zin van. Om daar samen - letterlijk - mee aan de slag te gaan is een directe uitdaging waar je veel voor terug krijgt.

In een sessie van vijf kwartier tot anderhalf uur of in twee sessies van ieder een klein uur met een korte pauze ertussen ga je na een korte inleiding meteen energiek samen aan de gang. Al snel staat het eerste ritme, daarna wordt verder gebouwd. Het resultaat is een heel programma waarin van alles aan de orde komt: breaks, ritmes, solo’s, zang, dynamiek en interactie.

Als aan het eind van de workshop het hele programma door iedereen gespeeld wordt dan nemen wij dat digitaal op. De week erna krijg je je eigen CD thuisgestuurd met een coverfoto vol enthousiaste gezichten.

Wij gebruiken origineel Braziliaans slagwerk, van hele grote bastrommels tot kleine handtrommeltjes, ieder een eigen instrument.

Voor grote en kleine groepen. Tot 30 deelnemers op eigen locatie, geheel verzorgd met hapjes en drankjes. Voor groepen vanaf 20 deelnemers komen wij graag naar een door U uitgekozen locatie toe.

 

 

BedrijfsworkshopSchilderen
Atelier de Muze VOF
Creatieve workshops in Den Bosch en op locatie

tel. 06 47 66 00 50
e-mail a.brohm@planet.nl
website www.atelierdemuze.nl
Schilderworkshops, action painting, masker maken, mozaïek, glaskralen maken .....

Al meer dan 10 jaar is de Muze intensief bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van workshops die je grenzen verleggen.
Een optimale balans tussen een spannende uitdaging en het directe plezier van intensief samenwerken met een resultaat waar je van staat te kijken, daar gaan wij samen met U voor!

Teambuilding op een volkomen vanzelfsprekende manier voor kleine en grote groepen. Veel ervaring in het geven van workshops en zelf ook met beide benen in de uitvoerende beroepspraktijk: wij zorgen dat U de persoonlijke begeleiding krijgt die het creatief beste in U boven brengt met een resultaat waar U trots op kunt zijn.

De workshops in ons atelier zijn geheel verzorgd met hapjes en drankjes met verse tapas en een goed glas wijn na.

Met alle plezier komen wij ook naar een door U uitgekozen locatie.

Vele collega’s gingen U met veel plezier voor o.a. van Jeroen Bosch Ziekenhuis, KLM, Lage Landen, Masterfoods, Monumentenzorg, Organon, Philips,  Rabobanken, SNS Bank, Provincie Noord-Brabant, TNT, Vara en vele anderen.

 

 

BE events EindhovenBE events moordtocht Eindhoven
BE events
Hoogstraat 10b
5611 JR Eindhoven
T: 0651059591

info@beevents.nl
www.bedrijfsuitjeseindhoven.comBE events bedrijfsuitjes in Eindhoven

Organiseer jij het jaarlijkse bedrijfsuitje in Eindhoven en zoek je een originele activiteit waarmee jij je collega’s kan verrassen? Dan zit je goed bij BE events!

Bij BE events kun je terecht voor creatieve en culinaire workshops, actieve citygames, hilarische quizzen en compleet verzorgde arrangementen.
BE events heeft inmiddels een aanbod van ruim 50 verschillende activiteiten welke perfect zijn als invulling van een top bedrijfsuitje in Eindhoven. Alle activiteiten bevatten meerdere teambuilding aspecten maar hebben ook een hoog amusementsniveau dus fun gegarandeerd!

Actief
Wie is de Mol – de Escape game – The Phone – Crazy 88 – Moordtocht – Lipdub maken

Creatief & culinair
Workshop bonbons maken – Workshop popart schilderen – Workshop action painting – Workshop mozaieken – Workshop cocktails shaken – Workshop karikatuur tekenen

Quiz
Ik hou van Holland – pubquiz – Jongens tegen de meisjes – Minute to win it – popquiz – 90’s quiz – 80’s quiz – Ik hou van Brabant quiz

Arrangementen

Cocktails & tapas arrangement – Dinergames – Culinaire stadswandeling

Dus voor een te gek bedrijfsuitje in Eindhoven kun je bij BE events terecht!

 

 

Landgoed de BiestheuvelLandgoed de Biestheuvel
Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
T 0497 591257

E info@biestheuvel.nl
I www.biestheuvel.nlLandgoed de Biestheuvel biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd en gezellig bedrijfsuitje! We verzorgen verschillende outdooractiviteiten zoals paintballen, boogschieten, vlot bouwen en klompengolf maar ook Solex rijden, een DAF-tocht of zelfs Quadrijden en het uitdagende Powerturn rijden! Mocht u het wat rustiger aan willen doen, er worden ook workshops gegeven zoals bijvoorbeeld Salsa dansen, drummen of “The Cooking Adventure”. Landgoed de Biestheuvel heeft vier feestzalen tot haar beschikking waar uw personeelsfeest op een fantastische manier gevierd kan worden, zonder zaalhuur! De ruimtes zijn verschillend van afmeting en hebben elk hun eigen karakteristieke sfeer. U kunt tijdens de diverse onderdelen van het feest van locatie wisselen, waardoor verschillende accenten gelegd kunnen worden. De zalen kunnen uiteraard ook ingericht worden naar eigen wens. Ook is het mogelijk verschillende vormen van entertainment in te huren, bijvoorbeeld in de vorm van een DJ.

Dit alles is mogelijk in combinatie met overnachting in een van onze vijfsterren groepsaccommodaties. Deze 9 groepsverblijven zijn gelegen op het unieke Landgoed achter de Hoeve en bieden plaats aan 12 tot 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen en deze vakantiehuizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Wij bieden u maaltijdverzorging, maar het is ook mogelijk om voor zelfverzorging te kiezen.

Landgoed de Biestheuvel is gelegen op een uniek landgoed in de Brabantse Kempen, een streek in het Zuidoosten van Nederland.
Deze regio strekt zich uit van Eindhoven tot Tilburg tot aan de Belgische grens. Met een optimale mix van een ongedwongen sfeer, flexibiliteit en vooral persoonlijke aandacht van onze werknemers zijn wij in staat u een onvergetelijk verblijf te bieden

Wij hopen u graag binnenkort persoonlijk te mogen begroeten!


 

 

Workshop BeeldhouwenTeambeelding
Creapoelka
Luc en Marianne Willems
Kleine Poelstraat 7
5371 KM Ravenstein
tel. 0486 - 416 172

e-mail info@creapoelka.nl
website www.creapoelka.nl


Teambeelding

Creapoelka “Stimulans door creativiteit” biedt u de workshop Teambeelding in mergel.
Samen een beeld maken in een blok mergel.

Mergel is een mengsel van klei en kalk dat de bodem vruchtbaarheid schenkt.
Mergel als symbool voor een vruchtbare samenwerking.

Deze ervaringsgerichte workshop van een dagdeel heeft een zodanige opbouw dat de deelnemers als het ware vanzelf in een beeldend/creatief proces worden meegenomen.

Het is een samenwerkingsproject waarbij ieders persoonlijke inzet een essentiële bijdrage levert aan het geheel en zo blijkt uit de beelden: “Het geheel is meer dan de som der delen”.
Hierdoor ontstaat er een sfeer van openheid, vrolijkheid en verbondenheid.

De beelden zijn een blijvende herinnering en ankerpunt aan deze speciale dag.

 

 

KookworkshopLas Fiestas del Mundo
Las Fiestas Del Mundo
Breda / Bergen op Zoom
tel. 06 - 43 99 24 64

website www.lasfiestasdelmundo.nl

Las Fiestas Del Mundo organiseert verschillende teambuildingsactiviteiten in Breda en Bergen op Zoom voor groepen van 10 tot 50 personen.

Denk aan een kookworkshop, een workshop Djembé (Afrikaans trommelen) of een puzzeltocht.

Ons Running Dinner is ook zeker een aanrader:

Wij bieden u een diner tour door hartje Breda! Een bijzonder afwisselend en avondvullend programma, waarbij u onder begeleiding van een gids kennis maakt met deze Bourgondische stad en zijn culinaire aanbod. De gids vertelt tijdens de wandeling aardige wetenswaardigheden over Breda en zijn historie. Onderweg maakt u bij drie restaurants een verrassende smakelijke stop.

We starten bij een Latijns-Amerikaans restaurant waar u wordt ontvangen met een drankje en een aantal smaakvolle tapas specialiteiten. De volgende stop is een hip restaurant waar het hoofdgerecht (keuze uit vis, vlees of vegetarisch) geserveerd wordt onder het genot van 2 drankjes. Een publiek dat houdt van een moderne uitstraling maar wel met een warme inrichting zal zich hier zeker thuis voelen. We sluiten af met een koffie/thee ronde en een heerlijk dessert naar keuze bij een sfeervol restaurant wat bekend staat om de gemoedelijke sfeer. Tevens heeft u de mogelijkheid om hier nog gezellig na te borrelen.

Het programma begint om 17.00 uur en eindigt rond ± 20.30 uur.

Tip: zeer geschikt voor de teambuilding omdat u na elke gang van tafel wisselt en weer bij andere personen aan tafel zit. Een unieke mogelijkheid om op een ontspannen en interactieve manier kennis te maken met uw collega’s.

Ga snel naar de website om de mogelijkheden te bekijken.

 


1Team®   Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland