1TEAM.NL

Teambuilding
Limburg

Eťn team Samenwerken

Home

DjembťMoerasoverbrugging
Carpe Diem BV
Groesbeekseweg 84
6585 KH Mook
tel. 024 - 696 34 22
fax 024 - 696 32 02
e-mail info@carpe-diem.nl
website www.carpe-diem.nl
Teambuilding op sfeervolle locaties.

U wilt graag uw team versterken? U denkt aan teambuilding?
Evenementenbedrijf Carpe Diem werkt met ervaren trainers, psychologen en trainerinstructeurs op 3 teambuilding niveaus.

Teambuilding 1 : Ontspannen bedrijfsuitje met een doel.
Kiest u voor een gezellig bedrijfsuitje met een algemeen doel zoals samenwerking verbeteren? Hierbij is het belangrijk dat de mensen dit uitje als metafoor zien voor hetgeen zij in het bedrijf gaan realiseren.

Teambuilding 2 : Leuk teamuitje met doel en terugkoppeling teamgericht.
Kiest u voor edutainment (educatief entertainment), dan gaat u voor een leuke dag gekoppeld aan een doelstelling met terugkoppeling. Er wordt gericht feedback gegeven ten aanzien van het teamfunctioneren. Hierbij benaderen wij vooral de positieve inbreng van individuen en de leerpunten van een team. Thema’s zijn bijvoorbeeld; samenwerking, projectmatig samenwerken, leiderschapsstijlen, rolverdeling en communicatie.

Teamtraining 3 : Team- en persoonsgericht met persoonlijke terugkoppeling.
Kiest u voor teamtraining, dan streeft u naar meer diepgaande veranderingsprocessen. Dit wordt bewerkstelligd door een actieve en ervaringsgerichte manier van leren en kan meerdere dagen beslaan. Thema wordt bepaald door uw visie en doelstelling.
Thema’s zijn bijvoorbeeld samenwerking, projectmatig samenwerken, leidersschapsstijlen, rolverdeling en communicatie.

Welk middel past bij uw doel?

 

 

SchilderworkshopNonpaletti
Nonpaletti
Pannenweg 109e
6031 RK Nederweert
gsm 06 - 22 44 37 68
gsm 06 - 10 76 72 76
website www.nonpaletti.nlSchilderen zonder kwasten & penselen

Nonpaletti
; geeft een unieke invulling aan uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingssessie of een andere feestelijk gelegenheid. Tevens een onvergetelijke ervaring en kunst voor u aan die saaie muur!!

In ons speciaal ingericht atelier creŽert u met gespat, gedruppelen gegooi een geweldig schilderij! Het komt er op neer dat u gaat knoeien met verf, zonder dat daarbij de kwast het doek raakt!
Naast een hoop lol en plezier, creŽert u een uniek stukje kunst waaraan alleen of samen als groep aan gewerkt kan worden.
Deze manier van schilderen kan iedereen!

Deskundige begeleiding is gedurende de gehele sessie aanwezig om u met raad en daad bij te staan.

Nonpaletti heeft diverse arrangementen samengesteld waaruit u een keuze kunt maken.

Kijk voor meer informatie op de website.

 

 

QuadQuad
Organisatieservice Passepartout
Gasthuis 71-73
6268 NN Bemelen
tel. 0031 (0)43 604 10 21
e-mail info@org-passepartout.nl
website www.org-passepartout.nlQuadrijden door het Mergelland

Welkom met koffie/thee & Limburgse vlaai (gratis)
Instructie en uitleg
Quadtocht o.l.v. een instructeur
Duur: 2 uur
Prijs: € 55,- p.p. (2 pers. per quad)
Min. 8 personen en max. 18 personen
Locatie: Bemelen vlakbij Maastricht
Alle dagen in de week, hele jaar door

Op een 400cc volautomatische Quad door de heuvels van Zuid Limburg.

Limburg kent heel veel holle weggetjes en paden en die trotseert u makkelijk met een quad. De quad is een vierwielig motorvoertuig om steile en onverharde wegen aan te kunnen. Hij rijdt ook over geasfalteerde wegen, maar het is veel spannender om van de geplaveide wegen af te gaan. Onder begeleiding van een instructeur rijdt u met een maximum snelheid van 65 km/u door het glooiende Zuid Limburgse landschap. En dŠn ervaart u pas goed hoe krachtig deze 400cc Quad bijvoorbeeld een helling trotseert!

Maar voordat u op deze Quad stapt, legt uw begeleider precies uit hoe dit voertuig werkt en wat er tijdens de tocht van u wordt gevergd. Let wel goed op uw instructeur, want hij kent de wegen als geen ander. Ze zijn altijd redelijk goed begaanbaar, maar met kuilen en poelen houdt u het bij regenachtig weer niet bepaald droog. Kicken!

 

 

Drielandenpunt-labyrintDrielandenpunt-schieten
Labyrint Drielandenpunt
Viergrenzenweg 97
6291 BM Vaals
tel. + 31 (0)43 - 306 52 00
fax + 31 (0)43 - 306 59 45
e-mail info@drielandpunt.nl
website www.drielandenpunt.comU bent van harte welkom op het hoogste punt van Nederland.

Verras uw gezelschap met een dagje Drielandenpunt...
Wij nodigen u uit om kennis te maken met een veelzijdig stukje uniek Nederland. Voor kleine grote groepen is er in het uiterste bourgondische zuiden veel te beleven. Ons team is gespecialiseerd in ongelooflijk veel spel en buitenevenementen zowel actief als ludiek. Deskundig en enthousiast gaan ze u voor in de strijd van het spel. Spectaculaire buiten en binnen programma’s worden een waar feest.

Een uitgelezen aanbod aan spectaculaire of juist ontspannende activiteiten voor groepen. Het liefst worden onze programma’s tailor made gemaakt, zodat ze naadloos passen op uw wensen en op de samenstelling van de groep. Een voorbespreking is dan wenselijk om alle in en outs van de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Voor groepen van 15 tot 500 personen kunnen wij een compleet programma verzorgen.
Voor een uitstapje met vrienden, collega’s, teamgenoten of familie.
Voor teambuilding, een gezellige feestavond met entertainment, vergadering, bruiloft, themafeesten of ludiek busvervoer hebben wij legio mogelijkheden.

 

 

Valise-workshopValise-schilderen
Valise atelier & natuur
De Hees 23
5975 NL Sevenum
tel. 06 - 12 69 79 35
e-mail info@valise.nl
website www.valise.nl
Valise heeft speciale groepsarrangementen voor families, bedrijven en instellingen en hun werknemers. De elementen tekenen, schilderen en vegetatief vormgeven zijn onderdeel van de groepsarrangementen. Wij maken met u een programma op maat en toegespitst op de interesses van de groep.
Wij kunnen, in ons atelier, ongeveer 25 mensen ontvangen en workshops aanbieden.
Indien de groep groter dan 25 personen is, zal de groep worden gesplitst. Een natuurwandeling of excursie zal dan een deel van het arrangement zijn.

Het doel van het groepsarangement kan verschillende karakters hebben:

Ontpanning
Voorop staat het onderling contact en op een gezellige manier werken in een sfeervolle ambiance. Ieder werkt individueel aan een werkstuk of object.

Samenwerking
Op een andere manier omgaan met elkaar, bijvoorbeeld samen een werkstuk maken. Dit kan een schilderij of vegetatief object zijn voor kantoor, kantine of thuis.

 


1Team®   Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland