1TEAM.NL

Teambuilding
Gelderland

En team Samenwerken

Home

WaterfietsRaften-op-de-IJssel
Vadesto Buitensportactiviteiten
Hattem
tel. 038 - 4445428
e-mail info@vadesto.nl
website www.vadesto.nl
Voor een (buiten)gewone dag!

VADESTO-BUITENSPORTACTIVITEITEN weet wat ideale combinaties zijn van het nuttige en het aangename, met programma’s op maat, teambuilding, een leuke mix van activiteiten, enz.

Naast bedrijfsactiviteiten verzorgt Vadesto evenementen, zeskampen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, schoolsportdagen, personeelsreizen, werkweken, familiedagen enz. van 2 - 1.000 personen. Er zijn veel kant-en-klare arrangementen voor jong tot oud.

Naast sportieve activiteiten ook rondvaarten in Hattem en Zwolle op o.a. de IJssel, Vecht en Zwartewater.

Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ n TV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

 

 

JeeprijdenHighlandgames
TB Events
tel. 0315-237938
tel. 0315-342039
gsm 06-26404262
e-mail info@totalblue-events.nl
website www.tb-events.nl
TB Events, uw partner in evenementen

TB Events is uitgegroeid tot een bekend evenementenbedrijf met uitstekende mogelijkheden voor het invullen van uw bedrijfsuitjes. We hebben alles in eigen beheer voor quadrijden, 4x4 rijden, laser-kleiduivenschieten, jeeprijden en andere off-road activiteiten.
Maar ook het verzorgen van promotiedagen en productpresentaties zijn ons op het lijf geschreven. Alles tegen zeer concurrerende tarieven! Door onze attracties in eigen beheer kunnen wij kwaliteit en veiligheid garanderen tegen bodemprijzen. Verzorging op uw eigen of een van onze locaties. Onze quads, jeeps en andere apparatuur zijn altijd van goede kwaliteit.

Op iedere gewenste locatie

Waar u het feest ook wilt vieren, wij maken er geen probleem van. Wij hebben onze locaties door heel Nederland. Viert u het liever op uw eigen terrein? Overleg het met ons, en wij komen naar u toe. De ligging van onze eigen terreinen zijn ideaal voor het houden van onze evenementen.
De terreinen geven een extra sfeertje bij het outdoorgebeuren. Quadrijden en terreinrijden bij ons op het ruige terrein geeft u extra plezier.

Arrangementen

We hebben op aanvraag zeer gunstige arrangementen voor bedrijfsuitjes met activiteiten voor u. Informeer daarnaar.

Contact

Heeft u al een idee hoe u uw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje wilt indelen? Laat het ons weten. Zet uw wensen op een rij en mail het ons. Ook op het telefoonnummer kunt u ons bereiken. Wij bespreken samen met u een passend programma op de door u gewenste evenementenlocatie.
TB Events voor al uw bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, arrangementen en teambuilding!

Wilt u aansluitend nog een spooktocht? Of wilt u liever een BBQ met een liveband? Een casino avond erbij? Alles is mogelijk. Kijk de filmpjes op onze site en laat u tevens verrassen door onze laag geprijsde arrangementen.

Wij hopen u op een van onze terreinen in Drenthe, Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland te mogen verwelkomen.

 

 

BosdagDe Bosrand
De Bosrand
Wilmalaan 1
7364 AM Beekbergen
tel. 055 5062801
gsm 06 - 22 37 65 51
e-mail info@debosrand.nl
website www.bosdag.nlJe wilt het serieuze met het aangename combineren door een deel van de dag met je team te vergaderen en een deel recreatief bezig te zijn. Je begint bijvoorbeeld ’s morgens met koffie/thee en een plak cake of gebak en vergadert met je team over de zaken die te maken hebben met het werk. Na een lunchbuffet begint het recreatieve gedeelte. Aan het eind van de middag sluit je de dag af met bijvoorbeeld een barbecue, een stamppotbuffet, een rijsttafelbuffet of een koud of warm buffet.

Je kunt met De Bosrand alle kanten op! Kern van onze boodschap is dat jij met je team bepaalt hoe je een ‘bosdag’ invult. Je huurt onze accommodatie en afhankelijk van het beschikbare budget, bepaal je zelf hoe de verzorging moet zijn en de inhoud van het recreatieve programma.
Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen en voor je bemiddelen.
We noemen een paar mogelijkheden:

huifkartocht door de bossen
kanotocht op het kanaal
wandeltochten en fietstochten
GPS speurtochten
mountainbiken met een ervaren instructeur
golfclinic
klootschieten, Oudhollandse spelen
schutterclinic met handboog, kruisboog en luchtbuks
workshop glaskralen branden, glasmozaek, schilderen
combinatie van activiteiten


Een geslaagde bosdag vraagt om maatwerk. Wij willen graag over de invulling ervan meedenken en advies geven. Op basis van het gewenste programma en beschikbare budget, maken we met jou het totale kostenplaatje inzichtelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

 

TrommelsessiePercussieworkshop
TonTon Percussion & Teamevents
Vondelstraat 52
6512 BH Nijmegen
tel. 024 - 322 35 30
gsm 06 - 22 37 65 51
e-mail info@tonton.nl
website www.tonton.nlTonTon Percussion & Teamevents: teambuilding, congressen, trainingen, bedrijfsfeesten

Een trommelsessie is een verrassende manier om samenwerking te vieren: al heel snel ontstaat er een swingend samenspel waarin iedereen zijn improvisaties mag laten klinken.
Iedereen ontdekt zijn eigen creativiteit en leert de anderen op een totaal andere manier kennen. Onder deskundige leiding werkt u op een ludieke en creatieve manier naar een spetterende uitvoering toe!

Er zijn diverse mogelijkheden: percussie, dans, totem bouwen, schermen of meespelen met een heuse Afrikaanse percussieband...

 


1Team®   Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland