1TEAM.NL

Teambuilding
Flevoland

Eén team Samenwerken

Home

MotorspektakelDrakenboot varen
VVC Adventure
Bolderweg 42
1332 AW  Almere
tel. 036 - 532 35 80
fax 036 - 532 44 63
e-mail info@vvc-adventure.nl
Bezoek onze websiteDe Bedrijfsuitjes Specialist ................... VVC-Adventure

Wij zijn dé specialist als het gaat om het organiseren van een bedrijfuitje. Wat hebben wij te bieden?

De Meerkamp Competitie, dit is een kennismaking met verschillende activiteiten zoals: slipcursus, sumoworstelen quadrijden, en nog 30 verschillende activiteiten in competitie verband.

Wil je een stoerder bedrijfsuitje kies dan voor het Motorspektakel. De activiteiten duren langer, dus kunnen we de moeilijkheidsgraad omhoog schroeven. Wat dacht je ervan om een ritje te maken in een Hummer, Ferrari of Porsche aangevuld met IJskarten met een quad. Dit is een opsomming van de spectaculaire Motorspektakel activiteiten.

Wil je samenwerken met de groep en allerlei teambuilding activiteiten doen zoals bijvoorbeeld Drakenboot varen, Djembee percussie training kijk dan even naar onze Secret Agent en Alignak adventures.

Een city tour dwars door de straten en grachten van Amsterdam dan is Amsterdam Adventure een geschikt programma.

Altijd eens willen karten, kijk dan een naar ons Mini Monaco Adventure. Je raced dan in allerlei verschillende voertuigen zoals Sandbuggy, Formule 1, Quad etc.

Ook voor vergader arrangementen kunt u bij ons terecht. Onze professionele keuken staat garant voor perfecte koffie, lunches en diners, barbecue en koud/warm buffet.

 

 

Sylfe ZeiltochtenSkūtsjesilen
Sylfe Zeiltochten
gsm 06 - 53 46 72 57
e-mail info@sylfe.nl
website www.sylfe.nl


Zelf tradioneel zeilen (skūtsjesilen) op een platbodem (1910) centraal in Nederland met alleenvarende schipper.

Voel de wind in je haren en houd zelf de touwtjes in handen. Zeilervaring is niet nodig. Maximaal 12 personen. Dus de groep is per definitie actief met het schip bezig.

Het vaargebied, de randmeren nabij Harderwijk, is rijk aan eilanden, stranden en oude havens. Lekker relaxen in en om het water.

Catering mag je zelf verzorgen maar de schipper kan ook dranken, een lunch, picknick, schippersmaaltijd of barbecue op een eiland verzorgen. Logeren aan boord behoort tot de mogelijkheden. Bob kan dan thuis blijven.
Zeilen is niet alleen voor mannen, op vrachtschepen zoals deze staat meestal een vrouw aan het roer!

Filmpjes staan op de site.

 

 

CD opnemen Media Saloon
Mediasaloon
Gildenveld 89
3892 DE Zeewolde
tel. +31 (0)36 522 68 07
gsm +31 (0)6 17 56 49 19
e-mail info@mediasaloon.nl
website www.mediasaloon.nlFeel like a Star! Maak een echte CD...

Een regelrechte hit: Wordt opgehaald in limousines, neem een echte CD op en ontdek de artiest in uzelf en uw collega’s. Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk...

De mooiste studio van Nederland (waar o.a. Marco Borsato heeft opgenomen), biedt u bij deze aan om op een unieke wijze uw teamspirit te versterken. Op dezelfde manier zoals bekende artiesten dat doen, maakt u bij ons uw eigen CD. U hoort uzelf voor het eerst (!) EN kan tijdens het wachten in onze controlekamer of  loungeroom live meegenieten met uw collega’s, vrienden of familie! Dus niet persé passief in de bar kijken naar een scherm, maar actief meedoen met elkaar! Als de opnames klaar zijn, mixen wij op vakkundige wijze de CD voor u af en ontvangt iedereen een prachtige CD met op de CD-hoes een groepsfoto + bedrijfslogo.

Dit uitje zorgt zeker voor de meest hilarische gebeurtenis van het jaar...

Extra opties:
• een uitgebreide lunch en/of een borreltafel
• workshop Zangtechniek (bij ons in de studio of bij u op locatie)
• met de hele groep opgehaald worden met limousines of feestbus
• professionele dvd van de gehele dag

 

 

Artworkshop-SchilderuitjeART-artworkshop
ART artstudio Gerda Jonker
VOCweg 37
8242 KA Lelystad
tel. 0320 - 263057
e-mail info@art-workshops.nl
website www.art-workshops.nl
Workshops op locatie: grote en kleine groepen in Nederland, Belgiė, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Workshop Schilderen Bedrijven
; workshop Schilderen als Teambuilding, Creatief bedrijfsuitje, Paint-Inn, Action Painting, Incentive, Social Event, Art Event, Partner Programma, Kunstgeschenk, Jubileum Workshop, Kunstplein diverse disciplines

Workshop Schilderen Particulieren; een workshop schilderen als Creatief Schilderfeest, individueel en groepswerken, op Huwelijksdag, Familiedag, Vrijgezellendag, Verjaardag, Studiefeest, Moeder/Dochterdag, Reünie

Thema in overleg.

Workshop op locatie; op vrijwel iedere locatie naar wens of via ons locatie-aanbod.

 


1Team®   Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland