1TEAM.NL

Teambuilding
Drenthe

Eén team Samenwerken

Home

breeland-teambuildingBuitenactiviteiten
Breeland Recreatie
De Bulten 2-4
9468 TD Annen (D)
tel. 0598 - 46 85 77
fax 0598 - 46 85 85
e-mail info@breelandrecreatie.nl
website www.breelandrecreatie.nlBreeland - Variatie in Recreatie

Een keuze uit 19 actieve arrangementen met veel sportieve en avontuurlijke elementen. Kano, step, survival, fiets, atb, boogschieten, klootschieten, games, letterboxen, combi’s.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een programma op maat. Wij maken in nauw overleg een kant en klaar programma, met onderdelen uit de standaard programma’s.
Onder het motto ‘voor elk wat wils’!
Elk programma kan worden afgesloten in het gezellige paviljoen met diverse bbq- en warm/koud-buffetten.

Voor een meerdaags uitje kunt u gebruik maken van de ****groepsaccommodaties op Breeland. Tevens heeft Breeland alle faciliteiten voor een geslaagde vergaderdag.
Onder het motto ‘actief vergaderen’, worden actieve elementen aan de vergadersessie  toegevoegd.

Voor bedrijfstrainingen kan Breeland beschikken over professionele teamtrainers.

U bent van harte welkom.

 

 

Creatieve WorkshopsAtelier Helderrood
Atelier Helderrood
Cornelis Houtmanstraat 47a
7825 VH Emmen
tel. 0591 - 63 46 68
e-mail info@helderrrood.nl
website www.helderrood.nlCreatieve teambuilding

Creativiteit is iets van kunstenaars, ontwerpers en architecten, vaak warrig en niet altijd te begrijpen voor de ‘buitenwereld’. Georganiseerde creativiteit is echter het doelgericht organiseren van creatieve oplossingen voor een probleem of het genereren van creativiteit ter bevordering van verandering of vernieuwing.

In een team vullen mensen elkaar aan en stoten elkaar af. Dat heeft te maken met het specifieke gedrag van elk individu. Mensen hebben de neiging vast te houden aan aangeleerde patronen. Deze patronen zijn binnen een team vaak herkenbaar, maar ook ontstaan uit oordelen en vooroordelen.

Creatieve teambuilding is een manier om de patronen zoals hierboven beschreven en de vaak zelfde manier van denken bij het oplossen van problemen te doorbreken.
Creatieve teambuilding zoekt binnen of juist buiten een atelierruimte naar ‘verborgen’ kwailiteiten van zowel de individuele personen als die van het team. Door samen te schilderen, illustreren of een buitenbeeld te maken blijken er snel nieuwe inzichten te ontstaan. Kijken is namelijk meer dan je ziet, een andere bril doet wonderen.

 

 

KookworkshopsHet Kooklokaal
Het Kooklokaal
Waanderweg 150
7812 HZ Emmen
tel. 0591 - 67 62 27
gsm 06 - 53 15 43 79
website www.hetkooklokaal.nl
Al eens gedacht aan een kookworkshop als bedrijfsuitje, familie-aangelegenheid, teambuilding, personeelsuitje, jubilea of vrijgezellenfeest?

Via eenvoudige technieken en recepten met elkaar een verrassend menu op tafel zetten.
Uiteraard samen gaan met een flinke portie gezelligheid in een ontspannen sfeer en dat is heel anders aan tafel gaan....

Hierbij kan gekozen worden voor de volgende verschillende invullingen:
· Culinair kokkerellen
· Indische rijsttafel bereiden
· Italiaans kokkerellen, verse pasta’s draaien enz.
· Tapas en hapjes bereiding gevolgd door een wijnproeverij
· Bonbons maken
· Sushi bereiden
· High Tea bereiden

Minimale groepsgrootte 10 personen (minder is mogelijk echter is de prijs hoger) maximaal 35-40 personen (in overleg met betreffende invulling en indeling deelnemers koken en eventueel eters).

 

 

Avontuurlijke tochtenLifestyle Adventures
Lifestyle Adventures
De Zicht 8
7908 NE Hoogeveen
tel. 0528 - 26 16 66
e-mail info@lifestyleadventures.nl
website www.lifestyleadventures.nlOutdoor, Training & Events

Binnen organisaties is samenwerken noodzakelijk. Maar stel u voor; uw medewerkers kennen elkaar niet of nauwelijks en maken onvoldoende gebruik van elkaars kennis en vaardigheden.
Of er is geen vertrouwen, vereiste verantwoordelijkheden worden niet opgepakt, betrokkenheid bij de organisatie is ver te zoeken of er zijn conflictsituaties.

Herkent u bovenstaande en wilt u actie, dan kan Lifestyle Adventures u assisteren. Tijdens een intakegesprek worden behoeften en doelstellingen gedefinieerd. Dit resulteert in een conceptvoorstel, al dan niet in samenwerking met trainers of adviseurs uit het bedrijf of van een extern bureau.

Dit voorstel wordt uitgevoerd in een geheel verzorgd arrangement met 100% aandacht voor de deelnemers. De training is opgebouwd uit een theoretische en praktische component, waarbij getracht wordt de eerder geformuleerd doelstellingen te verwezenlijken. De outdoortrainer treedt daarbij op als procesbegeleider.

Omdat training meer is dan het geven van éénmalige impulsen, bestaat de laatste fase uit een zorgvuldige nabespreking en terugkoppeling naar de werksituatie. Deze fase kan ondersteund worden door een aantal follow-up sessies.

 


1Team®   Home - Op locatie - Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland