1TEAM.NL

Survival
Teambuilding

En team Samenwerken

Home

JeeprijdenHighlandgames
TB Events
tel. 0315-237938
tel. 0315-342039
gsm 06-26404262
e-mail info@totalblue-events.nl
website www.tb-events.nl
TB Events, uw partner in evenementen

TB Events is uitgegroeid tot een bekend evenementenbedrijf met uitstekende mogelijkheden voor het invullen van uw bedrijfsuitjes. We hebben alles in eigen beheer voor quadrijden, 4x4 rijden, laser-kleiduivenschieten, jeeprijden en andere off-road activiteiten.
Maar ook het verzorgen van promotiedagen en productpresentaties zijn ons op het lijf geschreven. Alles tegen zeer concurrerende tarieven! Door onze attracties in eigen beheer kunnen wij kwaliteit en veiligheid garanderen tegen bodemprijzen. Verzorging op uw eigen of een van onze locaties. Onze quads, jeeps en andere apparatuur zijn altijd van goede kwaliteit.

Op iedere gewenste locatie

Waar u het feest ook wilt vieren, wij maken er geen probleem van. Wij hebben onze locaties door heel Nederland. Viert u het liever op uw eigen terrein? Overleg het met ons, en wij komen naar u toe. De ligging van onze eigen terreinen zijn ideaal voor het houden van onze evenementen.
De terreinen geven een extra sfeertje bij het outdoorgebeuren. Quadrijden en terreinrijden bij ons op het ruige terrein geeft u extra plezier.

Arrangementen

We hebben op aanvraag zeer gunstige arrangementen voor bedrijfsuitjes met activiteiten voor u. Informeer daarnaar.

Contact

Heeft u al een idee hoe u uw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje wilt indelen? Laat het ons weten. Zet uw wensen op een rij en mail het ons. Ook op het telefoonnummer kunt u ons bereiken. Wij bespreken samen met u een passend programma op de door u gewenste evenementenlocatie.
TB Events voor al uw bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, arrangementen en teambuilding!

Wilt u aansluitend nog een spooktocht? Of wilt u liever een BBQ met een liveband? Een casino avond erbij? Alles is mogelijk. Kijk de filmpjes op onze site en laat u tevens verrassen door onze laag geprijsde arrangementen.

Wij hopen u op een van onze terreinen in Drenthe, Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland te mogen verwelkomen.

 

 

Aktief OverijsselBoerendag
Aktief Overijssel
Locatie Hellendoorn
Locatie Rijssen
tel. 0572 - 33 09 26
e-mail info@aktief-overijssel.nl
website www.aktief-overijssel.nl
Aktief Overijssel is een in- en outdoor organisatie met vestigingen in Hellendoorn en Rijssen.

Voor beide vestigingen geldt dat wij, mede door onze ervaringen (ruim 10 jaar) in deze branche hopen te weten wat de klant verwacht en mag verwachten.

Gelegen aan het riviertje “De Regge” en zeer nabij de Holter- of Lemelerberg kunnen wij voor iedereen een programma op maat, of een standaard tocht aanbieden.
Beide vestigingen hebben een restaurant, kleed- en doucheruimten en slechtweer voorzieningen.

Aktief Overijssel biedt veel verschillende aktiviteiten, die zowel binnen als buiten (in- en outdoor) kunnen gebeuren. Van zeer sportief, zoals survival tochten, tot de passievere “outdoor” tochten, zoals een rondvaart of een huifkartocht.

Daarnaast biedt Aktief Overijssel verschillende mogelijkheden om uw sportief dagje binnen (indoor) te kunnen houden. Ook dit kan weer van sportief (zoals diverse themafeesten tot passief (zoals Oud Hollandse spelen).

Al met al heeft Aktief Overijssel u dus een jaarrond product te bieden, voor elk wat wils.
Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen.

 

 

BoerengolfBoerensurvival
Boerderij “De Swaan”
De Swaan 18
1722 PW Zuid-Scharwoude (NH)
tel. 0226 - 31 20 79
fax 0226 - 34 45 83
e-mail info@deswaan.nl
website www.uitopdeboerderij.nl


BOERENSURVIVAL!!!

Ontdek de problemen en gevaren van het boerenleven. De overal aan en onder leiding van boer en boerin gaat u de boerderij over. Na afloop krijgt u een diploma.

Buitenactiviteit*, dagelijks mogelijk. Voor groepen van 12 tot 24 deelnemers jaarrond (m.u.v. zon- en feestdagen). Voor groepen van 25 tot 60 deelnemers van 1 april tot 15 oktober.
* bij zeer slecht weer moten wij het geheel inkorten of aanpassen.

Zeer geschikt voor een teambuildings-/personeelsdag of vrijgezellen-/vriendenuitje.
Optimale deelnemersleeftijd tussen de 25 en 60 jaar. Ook voor de minder sportieve of minder valide collega’s. Niet geschikt voor kinderen en groepen jongeren.

Maak kennis met het boerenleven op een gezellige, sportieve maar ook ludieke wijze.
Verschillende spellen* die wij doen zijn: Haal de koeien uit het weiland, Hooivorkwerpen, Afrasteringspalen slaan, Boerenstormbaan, Mesttransport, Melkbussenrace en Boer en boerinnen paringsspel.
* wij kunnen deze altijd wijzigen, vervangen door andere spellen o.i.d. Per spel zijn er punten te
   behalen, het team met de meeste punten wint! Na afloop is er een diploma-uitreiking.

 

1Team®    Home - Avontuurlijk - Creatief - Culinair - Ludiek - Outdoor - Persoonlijke Groei - Spel - Survival - Theater - Training - Workshop