1TEAM.NL

Outdoor
Teambuilding

Eén team Samenwerken

Home

AbOriginal Bush BitesAbOriginal Teambuildingsactiviteiten
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar (ZH)
tel. 070 - 362 69 84
e-mail info@aboriginal-te.nl
website www.aboriginal-te.nl
AbOriginal TeamEvents: Go Down Under

Ga mee
Down Under en proef de outback en de cultuur van de Aboriginals. Maak je eigen Australië belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Jaag in het bos met geladen camera’s op kangoeroes, koala’s en...... elkaar. Zoek in de stad naar de 5 belevenissen van de 5 zintuigen. Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Gooi en vang die boemerang. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Kook een wildernismaaltijd op knapperende houtvuren of een pioniersmaal in stoere zwarte kookpotten. Misschien staat een van de dieren die jij vandaag  in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu...  Kijk uit voor slangen en opdringerige kangoeroes bij de bruisende Party Down Under.
Combineer deze grensverleggende dag met het ‘no worries’-gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Prikkel je zinnen met een stroom van belevingen waarbij de rode draad Australië is. Get the Aussie fever!

Een originele stemmingmaker, óók voor gemêleerde groepen. Variërend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in een ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

Tip: Surf naar de site voor een video, foto’s en beschrijvingen.

Winter of zomer, regen of zon, binnen of buiten? No worries mate, is perfect geregeld.
Grote groepen kunnen zelfs indoor op open vuren koken, in een tropische kas.
Tijdsduur: 1 uur tot 14 uur
Vergaderbreaks: op iedere locatie, tijdsduur vanaf 30 minuten
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen. Party Down Under onbeperkt.
Locaties:
Doe de Didgeridoo, Boomerang Games en AboArt ActionPainting op iedere locatie. Urban WalkAbout in iedere grote stad. Aussie Bush Hunt, OzziePot, Bush Bites en Party Down Under op 12 schitterende locaties in de Randstad.
Vegetariërs en speciale diëten? Beide kookavonturen, buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijsindicatie: afhankelijk van tijdsduur, locatie en aantal deelnemers. Just ask!

 

 

ThemafeestSamenwerkingsopdracht
Aktiviteitenpark de Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal (O)
tel. 0548 68 13 38
e-mail info@wilgenweard.nl
website www.wilgenweard.nl[Be]leef de Wilgenweard

Toe aan iets anders? In Nijverdal vindt u Aktiviteitenpark de Wilgenweard. Schitterend  gelegen aan de flanken van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, en aan de oevers van de rivier de Regge vindt u bij Aktiviteitenpark de Wilgenweard de invulling van al uw wensen.

Spectaculaire activiteiten en themafeesten met een ruime keuze aan buffetten maken uw programma compleet. Overnachten kan natuurlijk ook.

Op zoek naar de juiste richting?

De Wilgenweard Bedrijfstrainingen is een gespecialiseerd (en gediplomeerd) onderdeel van De Wilgenweard op het gebied van observeren, analyseren, trainen en coachen van individu en team.

Onze toepassingen van samenwerkingsopdrachten bij het inzichtelijk maken van de teamprocessen is daarbij onderscheidend.

Bij het opzetten van een gerichte teamtraining is afstemming op de doelstelling uiteraard noodzakelijk. Na deze inventarisatie van de precieze doelen maken we samen met de opdrachtgever een programma op maat.

Bij de samenstelling van het programma maken we o.a. gebruik van de complete vergaderlocatie en de schitterende natuur rondom De Wilgenweard.

 

 

WaterfietsRaften-op-de-IJssel
Vadesto outdoor adventure
Hattem (Gld)
tel. 038 - 4445428
e-mail info@vadesto.nl
website www.vadesto.nl
Voor een (buiten)gewone dag!

VADESTO weet wat ideale combinaties zijn van het nuttige en het aangename, met programma’s op maat, teambuilding, een leuke mix van activiteiten, enz.

Naast bedrijfsactiviteiten verzorgt Vadesto evenementen, zeskampen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, schoolsportdagen, personeelsreizen, werkweken, familiedagen enz. van 2 - 1.000 personen. Er zijn veel kant-en-klare arrangementen voor jong tot oud.

Naast sportieve activiteiten ook rondvaarten in Hattem en Zwolle op o.a. de IJssel, Vecht en Zwartewater.

Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ én TÜV-gecertificeerd!

Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

 

 

sportieve teambuilding Zeelandactieve teambuilding Zeeland
de Zeeuwse Gasten
Postbus 96
4328 ZH Burgh Haamstede
tel. 0111 - 45 00 45
fax 0111 - 45 00 55
e-mail info@dezeeuwsegasten.nl
website www.dezeeuwsegasten.nlDe Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.
De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Een greep uit onze activiteiten:
• mountainbiken
• steppen
• teambuilding
• boogschieten
• city games
• fun kajakken
• vliegeren / powerkiten
• teamsporten
• en meer

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen. Op onze website kunt u veel informatie en prijzen.
Voor extra informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

 

 

Actief-BedrijfsuitjeSportief-Bedrijfsuitje
La Casserole exclusieve party catering
Noord-Brabant
Centraal informatienummer
0499 - 37 55 37
e-mail info@la-casserole.nl
website www.la-casserole.nl
Originele Actieve Sportieve Bedrijfsuitjes

La Casserole exclusieve party catering organiseert voor Uw evenement actieve programma´s op maat.

Dit is te verzorgen op Kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel en Auberge Eeckaerde te Eindhoven. Schitterende locaties voor bedrijfsfeesten, relatiemarketing evenementen, nieuwjaarsborrels, kick-offs en productpresentaties.

Er is ook gedacht aan de après-power. La Casserole exclusieve party service en catering zorgt voor een professionele catering invulling. Desgewenst maken we uw avontuur compleet met een heus adventure diner en entertainment combinatie.

Maak Uw keuze uit:
· Adventure Challenge, een actieve tocht met diverse opdrachten.
· Moordmysterie, los de moord op!
· Kasteelspelen, de enige echte sterrenslag.
· Henkenshage à la carte, activiteitenprogramma naar eigen wensen en dieeën.
· Themafeesten, 1001-nacht, de 3-baronessen, fisje bouwe, horror, enz.

Samen aan de slag (actief programma, workshops)
Een compleet verzorgde dag met workshops en een voortreffelijke culinaire invulling.

 

 

ActiviteitenprogrammaOutdoor-Activiteit
Markant Outdoorcentrum
Gildeweg 7
7047 AR Braamt (Gld)
tel. 0314 - 335 449
e-mail info@markant-outdoorcentrum.nl
website www.markant-outdoorcentrum.nl
Markant is al jaren dé locatie in de Achterhoek.

Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen. Markant beschikt over een terrein van 12 hectare met een waterrijk evemententerrein, groepsgebouw, groepskampeerterrein en het outdoorrestaurant `Dutch Mountain´.

Markant Training verzorgt bedrijfstrainingen en teambuildingprogramma’s met een outdoorkarakter. Kenmerkend voor onze manier van trainen is dat we outdooractiviteiten gebruiken om ervaringsgericht te leren. Deze outdooractiviteiten zijn dus geen doel op zich, maar dienen als middel om te werken aan organisatieproblemen. Hierbij kan gedacht worden aan het inzichtelijk maken van communicatieprocessen, de bedrijfscultuur, leiderschapsstijlen, teamrollen of aan het verbeteren van de onderlinge samenwerking.

Sommige mensen denken dat outdoortraining gelijk staat aan survivaltraining, maar dat is bij ons zeker niet waar! Onze teambuildingstrainingen zijn zodanig ingericht dat iedereen kan deelnemen, en ze vergen een niet meer dan gewone fysieke inspanning.
De outdooractiviteiten die onze trainingen kenmerken hebben slechts tot doel een groepsproces uit te lokken. Dat groepsproces is vervolgens onderwerp van reflectie, en dat is het doel van de training. Het gaat dus niet om de fysieke prestatie, maar om de leerprestatie!

Onze trainingen worden georganiseerd op ons outdoorcentrum. Daarnaast kunnen wij ook programma’s verzorgen op uw eigen locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

teambuilding zeilschipZeilklipper Actief
Zeilklipper Actief
Harlingen (F)
tel. 06 - 54 91 19 66
e-mail info@zeilklipperactief.com
website www.zeilklipperactief.com

Zeilklipper Actief comfortabel, sfeervol en sportief

Wilt u de banden eens verstevigen binnen uw bedrijf, organiseert u een teambuilding of heeft u een jubileum te vieren? Bent u aan de beurt om het jaarlijks uitstapje van uw club of school te organiseren? Heeft u iets te vieren met uw familie, een vrijgezellenfeestje, uw verjaardag, een huwelijksfeest of gewoon iets leuks doen met elkaar of wilt u zomaar eens bijkletsen met een stel vrienden?

De “Actief” is een exclusieve locatie voor bedrijfsevenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding, motivatietraining, productpresentaties, snelle kennismaking of een succesvolle incentive!
Zeilen betekent samenwerken en improviseren in een intieme en ontspannen sfeer. Laat uw gasten actief deelnemen aan het zeilen, onder begeleiding van de ervaren bemanning. Alleen in teamverband lukt het om het schip naar de eindbestemming te zeilen. Geniet van de indrukwekkende natuur tijdens het zeilen. Verken het eiland of het prachtige havenstadje. Of laat uw gasten ontspannen op het dek in de zon, met een hapje en een drankje binnen handbereik.

Wij nodigen u uit voor een onvergetelijke zeiltocht voor een dag, een weekend, een midweek
of één meer weken.

 

 

kitebuggyenblokartenBeachclub Natural High
Natural High B.V.
Teamuitjes op het strand
Brouwersdam 22
3253 MH Ouddorp
Noordzeestrand Duinpad 16
tel: 0187 - 72 39 23
www.natural-high.nl
Actief teamuitje op het strand

Op zoek naar een leuk en sportief teamuitje in Zeeland of Zuid-Holland? Bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam kunnen we een uitdagend programma in elkaar zetten. Wij bieden een breed scala aan sportieve maar toegankelijke strand- en wateractiviteiten.

Een greep uit onze activiteiten:

Kitebuggyen
Blokarten
Kajakken
Powerkiten
Kitesurfen
Beachyoga
Suppen
Beachchallenge
Raften
Kajakken
Beachgolf

Het Noordzeestrand is een prachtig breed strand waar je helemaal los kunt gaan op de elementen van de natuur. Het strand, de zon, de zee en niet te vergeten de wind creëren een omgeving die uitdaagt tot actie! Wij zullen er voor zorgen dat jullie opgeladen en voldaan weer naar huis toe gaan aan het einde van een fantastische dag…

Desgewenst maken we de dag compleet met een lunch, borrel of barbecue op het uitgestrekte terras van onze prachtige Beachclub. Je kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen!

Check onze website of neem contact op voor meer info!

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

1Team®    Home - Avontuurlijk - Creatief - Culinair - Ludiek - Outdoor - Persoonlijke Groei - Spel - Survival - Theater - Training - Workshop