1TEAM.NL

Ludieke
Teambuilding

Eťn team Samenwerken

Home

Filmteambuilding Film makenFilmteambuilding Lipdub maken
Filmteambuilding

Tel. +31 (0)6 21 13 25 05

info@filmteambuilding.nl

www.filmteambuilding.nl
Filmteambuilding is de unieke motivatiebeleving dat plezier, entertainment, humor en het bouwen aan een perfect op elkaar afgestemd team combineert!

Daarnaast kan je als filmcrew ook functioneel produceren. Zo is het mogelijk om belangrijke boodschappen die voor de organisatie van belang zijn op ludieke wijze in jouw hilarische film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining kan verweven.

Dit bedrijfsuitje is ontwikkeld door professionals in de televisie, film en evenementen industrie.
Vanuit deze expertise is het concept Filmteambuilding geboren.

Jouw uitje vol plezier & teambuilding

Maak bijvoorbeeld samen een film zoals The Spy Who Loved Me, The Hangover, New Kids, Een Superhelden film of een eigen Hollywoodwaardig script. De basis van Filmteambuilding is dat je in teamverband aan de slag gaat met de disciplines uit de filmbranche. Denk hierbij aan de bediening van een professionele camera, geluid, licht en het script. Daarnaast komen de functies als regisseur, opnameleider, visagie, setdressing, filmklapper, runner, acteurs en actrices aan bod. Afhankelijk van de groepsgrootte verdelen we deze in een aantal filmcrews. Iedere groep krijgt een begeleider met kennis van het Film & televisie vak.

Om de kwaliteit van Filmteambuilding nog meer kracht bij te zetten zal er naast de begeleiders ook een professionele producent aanwezig zijn die de groepen instrueert en inspireert.

Conform het script transformeren de deelnemers met hulp van props, rekwisieten en kostuums in de gewenste personages, zoals bijvoorbeeld een filmcrew-outfit, extravagante kleding, pruiken, zonnebrillen en aparte hoeden. De groepen worden geŽnthousiasmeerd door publieksopwarmers(collega's) om tot het uiterste te gaan en hun gedeelte van de film tot een Oscarwaardig filmisch kunstwerk te brengen. Je kunt spreken van een hilarische happening!

Als de film is bijna af is zal de regisseur roepen: It is a wrap!! Alle gedeeltes van de film zijn klaar om gemonteerd te worden door het team van Filmteambuilding. Zij gaan het geschoten materiaal monteren zodat het gepresenteerd kan worden tijdens jouw eigen oscar awards!

Video filmpje

Filmteambuilding laat jou optimaal de wereld van film beleven met veel plezier & hilariteit. Ook zal het team spirit gevoel hoog zijn omdat een film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining alleen tot stand kan komen door samenwerking binnen de crew.

Prijs: Vanaf € 39,- per persoon.


 

 

CircustechniekenClinch Circustheater
Clinch Circustheater
Stichting Kunst en Vliegwerk
Groningen
tel. 050 - 527 53 67
gsm 06 - 50 69 52 94
e-mail info@clinch.nl
website www.clinch.nlWorkshop - Circustechnieken

De workshop in akrobatiek, jongleren en balanceren biedt een mogelijkheid om via nieuwe ingangen elkaar op een andere manier te leren kennen.

Een betaalbaar en uitstekend alternatief om de onderlinge sfeer en samenwerking in je bedrijf te optimaliseren.

Bij het uitvoeren van akrobatiek is de samenwerking en het hebben van vertrouwen in elkaar belangrijk. Een beetje lenigheid en kracht is natuurlijk een prť, maar geen vereiste.
Door trucs met z’n tweeŽn en drieŽn te doen, laten we zien hoe je met elkaar en door middel van elkaar piramides kunt bouwen of elkaar laat balanceren.

Wilde je altijd al een ster in het circus zijn?
Dat kan nu werkelijkheid worden. Het is namelijk mogelijk de workshop met een voorstelling af te sluiten.

 

 

Om-en-nabijGroepsactiviteit
Om en nabij
Bergschild 14
7411 EM Deventer (O)
tel. 0572 - 36 37 33
e-mail info@acrobatiek.nl
website www.acrobatiek.nlAcrobatiek

Veel mensen het plezier en de mogelijkheden van acrobatiek laten ervaren. En daar professioneel mee bezig zijn. Dat is wat Om en nabij doet en waar we ons met hart en ziel voor inzetten.
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk, zoals blijkt uit deelname aan activiteiten. Deelnemers aan workshops doen altijd volop mee, publiek bij acts laat zich geestdriftig uitnodigen tot meespelen.
Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Door ieders mogelijkheden als vertrekpunt te nemen, veiligheid te bieden en bovenal: mensen te laten ervaren dat ook zij aan acrobatiek kunnen doen.

Teambuilding

In organisaties wordt vaak en veel samengewerkt. Soms heel vruchtbaar, soms tegen wil en dank. Of samenwerking tot mťťr leidt en of betrokkenen er plezier in hebben, hangt van een aantal factoren af. Hoe goed wordt er naar elkaar geluisterd, neemt men eigen verantwoordelijkheid en is er vertrouwen aanwezig? Wie delegeert, voert uit en houdt overzicht?
De samenwerking optimaliseren is in ieders belang, waar Om en nabij een bijdrage aan levert in de vorm van een workshop of teambuilding. Onder het motto Samen werken aan samenwerking werken deelnemers letterlijk samen en wordt duidelijk wie zaken uit handen kan geven, wie iets aan de ander durft over te laten en op wie gebouwd kan worden.
Spelenderwijs komen individuele kwaliteiten uit de verf.

 

1Team®    Home - Avontuurlijk - Creatief - Culinair - Ludiek - Outdoor - Persoonlijke Groei - Spel - Survival - Theater - Training - Workshop