1TEAM.NL

Culinaire
Teambuilding

Eťn team Samenwerken

Home

AbOriginal TeamEventsAbOriginal TeamEvents
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar (ZH)
tel. 070 - 362 69 84
e-mail info@aboriginal-te.nl
website www.aboriginal-te.nl
Down Under kookavontuur
Zet je tanden in een krokodil. ‘Get the Down Under taste, mate!’ Ontdek de exotische smaak van de Australische keuken.
Een stoere no-nonsens manier van koken. Vul je AustraliŽ belevenis aan met originele teambuildingsactiviteiten. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit? Kook samen een wildernismaaltijd op knapperende houtvuren of een pioniersmaal in stoere kookpotten. Een vergeten Nederlandse kookwijze die tot op heden bewaard is in de afgelegen outback van Australie. Met het accent op onthaasten en samenwerken.
Tip: Surf naar de site voor een video, foto’s en beschrijvingen.

Get the Aussie fever! Check de site voor een video, meer leuke foto’s, uitleg en activiteiten.


Bush Bites, een exotische Down Under wildernismaaltijd op open vuur.
Kook gezamenlijk een exotische wildernismaaltijd op open houtvuren. Stroop de mouwen op om hout te hakken terwijl de anderen groentepakketten maken in bananenbladeren, creatief zijn met deeg en heerlijke salades maken met eetbare bloemen. Een hele uitdaging om vuur te maken zonder lucifers, maar dan laaien de vlammen toch op. Als het brood hangt te bakken, leg je een mals stuk emoe op het vuur. Of toch maar kangoeroe… even staar je in de vlammen. Dan schenk je nog eens bij en zet je je tanden in de krokodil.

OzziePot, een stoere Down Under pioniersmaaltijd in zwarte ketels.
Een kookpot en een vuur, meer heb je niet nodig voor een smakelijke maaltijd. Herontdek je eigen Nederlandse vergeten manier van koken, verspreidt door de VOC, bewaard in de Australische keuken.
Bemachtig bij de ludieke veiling de ingrediŽnten, aboriginal style. Hak hout en ontsteek de vuren, zonder lucifers. Maak in teams een smeuÔge kangaroo stew, crocodile gumbo, emu curry en andere kruidige gerechten. In een goede kookpot proef je nog een vleugje rook. Volg de pioniers, beleef het eeuwenoude verhaal van pruttelende stoere kookpotten op het smeulende vuur.
Combineer dit grensverleggende kookavontuur met het ‘no worries’- gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil.

Regen, kou? Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 3 uur, uit te breiden 14 uur.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen.
Locaties: Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Urban Walkbout in iedere grotere stad.
VegetariŽrs, Halal en diŽten? Beide kookavonturen, Aussie buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.

 

 

Chocolaterie de LelieBonbons maken
Chocolaterie de Lelie
Voorstraat 10
2611 JP Delft (ZH)
tel. 015 - 212 03 63
fax 015 - 214 78 70
www.chocoladeworkshops.nl
Op zoek naar een leuk en smakelijk dagje of avondje uit?
Denk eens aan een chocolade workshop naar keuze bij Chocolaterie de Lelie! Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Wij maken er een themaworkshop van!

En wat dacht u van onze chocolade- en wijnproeverij?
Wij nemen u mee op een smakelijke ontdekkingsreis van wijn en chocolade.... Wilt u een dagje Delft doen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? De Lelie regelt voor u een workshop met lunch of diner eventueel in combinatie met een stadswandeling of een rondvaart.

De workshops van de Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze gasterij waar u onthaald wordt op koffie en thee met een ambachtelijk gemaakt bonbonnetje.

Tot ziens!

 

 

Kookworkshop
Las Fiestas Del Mundo
Breda / Bergen op Zoom / Den Bosch / Tilburg
tel. 06 - 43 99 24 64
website www.lasfiestasdelmundo.nl

>Informatie aanvragenInternationaal koken in Breda, Den Bosch, Tilburg of Bergen op Zoom

Samen koken, samen eten maar ook een gedegen uitleg over kookculturen, de producten, de presentatie en bereidingswijzen: Leerzaam en lekker!
Onder het genot van drankje met wat lekkers volgt uitleg over het thema en hetgeen we gaan klaarmaken. Dan binden we de schorten voor en gaan we, in groepjes, onder deskundige begeleiding koken. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend verse producten van de hoogste kwaliteit. Tenslotte gaan we aan tafel en heerlijk genieten van hetgeen we met elkaar hebben klaargemaakt. Voor de drankjes tijdens het koken en de maaltijd staat onze gastheer garant. Aan het einde van de avond krijgt u tenslotte de receptuur mee naar huis, zodat u het thuis nog eens kunt overdoen.

Thema’s:
Antipasti - CaraÔbisch - Grieks - Indiaas - Indonesisch - Italiaans - Japans - Latijns-Amerikaans - Marokkaans - Mexicaans - Portugees - ProvenÁaals - Spaans - Sushi - Tapas, Mezze of Stuzzichini - Toscaans - Vegetarische tapas - Zuid-Afrikaans - een seizoensgebonden maandmenu - Koken met Belgische bieren

The Challenge: de ultieme teambuilding workshop
De ingrediŽnten liggen klaar en daarna is het aan de teams om er iets origineels en smakelijks mee te maken. De Chef-kok begeleidt het geheel maar het begint allemaal bij uw eigen creativiteit, samenwerking en smaak.

De kookworkshops zijn perfect te combineren met een vergaderarrangement en/of thema wijnproeverij onder begeleiding van een vinoloog.

Max. capaciteit kookstudio’s:
Breda: 40 personen
Den Bosch: 50 personen
Tilburg: 65 personen
Bergen op Zoom: 50 personen

 

1Team®    Home - Avontuurlijk - Creatief - Culinair - Ludiek - Outdoor - Persoonlijke Groei - Spel - Survival - Theater - Training - Workshop